God of War, FLT tarafından kırıldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Steam'den alan arkadaşlar bir bakabilir mi? Oyunun orijinali 38 GB mı? Meraktan soruyorum.

Ftgrl repack beklenir bence.
FitGirl'in tek iyi yanı fazla seeder olması ve güvenirliği. Yoksa DODI Repack'i çok daha iyi buluyorum. Fitgirl'in kurulum çok uzun sürüyor. DODI Repack > FitGirl.
Steam'den alan arkadaşlar bir bakabilir mi? Oyunun orijinali 38 GB mı? Meraktan soruyorum.
38 GB download ediliyor. Kurulum sonrası 65 GB oluyor.

Bu gruplar güvenilirdirler. Tabii bizlere 1. elden gelmediği için indirdiğiniz yere dikkat edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyine dikkat edeyim 38 GB dosyayı taratmak mümkün mü? Veya anlamanın kolay bir yolu var mı?
Öyle değil. Bu gruplar, biz oynayalım diye kırmıyorlar. Kırıp kendi aralarında paylaşıyorlar. Sonradan P2P Grupları ile torrent vs.'e yükleniyor. birinci el derken kasttettiğim buydu.

İade ettim hocam hemen zaten patladı artık.
Ben bekliyordum hocam horizon, days gone, stranded deep falanda kısa zamanda kırılmıştı ama 1 haftadan önce beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. Zaten oyunu 2 defa ps4'te bitirdim ben ama pc'de oynamak ayrı bir keyif olacak. İndirimde steamden alıp vicdanımı rahatlatırım artık ne yapayım 😁

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı