God of War inceleme

Bence bu oyunun yaptığı en iyi şey savaş mekaniklerindeki akıcılık. Bu savaş mekanikleri olmasaydı GOTY olamazdı zaten. Hele hele RDR 2 gibi bir oyun varken.
Saygı duyuyorum. Ben beğenmedim siz beğenirsiniz. Bazı sığ görüşlü, oyunu annesi babası gibi savunan insanlar var onlardan değiliz allaha şükür. Akıcılık anlamında güzeldi, çeşitlilik azdı gibi geliyordu bana.

Savaş mekaniğini sevmeyebilirsiniz ama TLOU'ın bile daha iyi demek komik. Asıl sığ yakın dövüş orada.
Anlamıyorum, ben TLOU için çeşitlilik var her şey var demedim zaten. Ben TLOU olanı beğendim. Bana daha yakın geldi. TLOU'da zaten sadece 2/3 tane farklı hareket vardır yakın dövüşte.

Bence bu oyunun yaptığı en iyi şey savaş mekaniklerindeki akıcılık. Bu savaş mekanikleri olmasaydı GOTY olamazdı zaten. Hele hele RDR 2 gibi bir oyun varken.

Ben hala RDR2'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. RDR2'nin gunplay'inin GoW'un savaş sisteminden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

O zamanlar PS2'im vardı.Yıllar önce God of War bitirdim. Yazsam yazsam 3 cümle yazarım oyun hakkında. İyi olmuş, güzeldi falan falan. Adam hatim indirmiş.

Ben hala RDR2'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. RDR2'nin gunplay'inin GoW'un savaş sisteminden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Biri açık dünya ya diğeri tam değil sen açık dünyaya daha fazla önem veriyorusun ama jüriler senin gibi olmuyor

Savaş mekanikleri dışında katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…