God of War indirime girer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle. Durumum yoktu çıktığı zaman, şimdi alıyorum.

Hocam konuyu uzatmaya gerek yok. Ya 329 TL'ye direkt satın alın ya da SteamDB gibi verileri inceleyerek indirime girmesini bekleyin. İndirim tarihini bilemeyiz.

Mesajlar için sağ olun. İndirim geldiği zamanı bekleyeceğim. 10 liraya oyunu almak bence kötü. Bir garantisi olduğunu düşünmüyorum. Oyun benim kütüphanemde olmuyor çünkü.

@Life_is_for_Living ben 30 liraya büyük 3 AAA oyun aldim. Üzülmedim ama
Yani yazdığımı anlamadığın bariz belli oluyor. Buından sonra diye belirtiyorum zaten üzüleceğini de sanmıyorum senin özelinde çünkü arkadaşın oyunu korsan alıp sonradan oyuna para vermesini saçma görüyorsun.

@Aeronight 329 liralik oyunu 10 liraya aliyorsun. Hesabi sadece oyuna erisim saglamak icin veriyorlar. GeForce NOW kullananlar aliyor genel olarak.
@Life_is_for_Living ön yargiyla yaklasmak iyi olmaz Ben milletin harcadigi paraya karismam, karisma hakkini görmüyorum kendimde. Konuya etiket geldi, oyle cevap verdim. Al diye de dayatmadim. Sunu da belirteyim, oyunlara verdigim para 20 bin lirayi gecmistir. Degisen bir sey de olmadi. Ayni oyunlar cikmaya devam etti.

@Aeronight 329 liralik oyunu 10 liraya aliyorsun. Hesabi sadece oyuna erisim saglamak icin veriyorlar. GeForce NOW kullananlar aliyor genel olarak.
Dostum haklısın, al diye zorlamadın. Ama ben oyunu kütüphanemde isterim. Bana mantıklı ve doğru gelmiyor 329 liralık oyunu 10₺'ye almak. Belli bir güvencem yok çünkü.

@Aeronight dostum zaten zorlayamam. Baskasinin parasina karisma hakkini gormuyorum kendimde. SteamDB gir, ust kisma oyunun adini yaz. Veriler cikar.

Ben sana herhangi bir şekil de parasına karışıyor diye söylemedim zaten yaptığın yanlış davranışı söylüyorum zaten karışamazsın onluk sıkıntı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…