God of War indirimi bitince tekrar indirime girer mi?

emreag

Hectopat
Daha fazla  
Steam yaz indirimleri normalde 23 Haziran'da başlıyor ama God of War'ın fiyatı şimdiden 263 liraya düşmüş. İşin ilginç yanı bu fiyat tam da Steam yaz indirimlerinin başlayacağı 23 Hazirana kadar geçerli. Beni merak ettiğim, 23 Haziran'dan sonra God of War'a tekrar yaz indirimleri uygularlar mı, daha da düşebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam yaz indirimleri normalde 23 Haziran'da başlıyor ama God of War'ın fiyatı şimdiden 263 liraya düşmüş. İşin ilginç yanı bu fiyat tam da Steam yaz indirimlerinin başlayacağı 23 Hazirana kadar geçerli. Beni merak ettiğim, 23 Haziran'dan sonra God of War'a tekrar yaz indirimleri uygularlar mı, daha da düşebilir mi?
Başka bir oyuna aynısı olmuştu ve indirimler bittikten 1 hafta sonra tekrardan indirime girmişti.
Yani tekrar indirime girme olasılığı yüksek

Evet %100 girecek hatta belki de daha fazla.

epic gameste eylülün 7 sine kadar sürüyormuş gow indirimi. Diyecem ki nasılsa kupon veriyorlar arada, daha indirimle alırım ama oyunu geforce now dan oynayacağım ve geforce nowdan da 1 temmuzda kalkıyor oyun. O tarihe kadar 1 kere bile oynarsak oyun kütüphanemizde kalıyor o yüzden 1 temmuza kadar almam lazım.

girmez malesef dostum çünkü steam indirim politikası şu şekil çalışıyor, steam büyük çaplı indirimler gelmeden birkaç gün önce büyük indirimler dediğim yaz kış indirimleri falan, bu indirimler gelmeden çıkmasından birkaç yıl geçmiş olmasına rağmen hala piyasayı kasıp kavuran hala tutulan ve çok satan oyunları indirime sokar. bunlardan birisi god of war birisi rdr2 vb vb daha çok var ama god of war normal şartlarda ps özel oyunu olduğu için pc yeni geldiği için benim gibi bir çok oyuncu çok heyecanlı ve hevesli bu yüzden bu indirimi kaçırmayıp fırsatı değerlendirmek ister fakat 2 gün sonra yaz indirimi gelince o kadar çok oyun indirime girerki keşke god of war almasaydım param olurdu bunu bunu alırdım diye söylenir sonra gider tekrar para atar başka oyunlar alır bu sayede steamde ekmeğine bakar daha çok para alır bende öğrenciyim öğrencilik bu fiyatlarda hepimiz biliyoruz ki çok çok zor ama bu oyunu çok çok uzun süredir beklediğim ve istediğim için bu fırsatı kaçırmıyacağım bence sende öyle yapsan güzel olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı