God of War kratos ölümden nasıl döndü?

Rewill216

Kilopat
God of War serisinde PSP versiyonları hariç tüm oyunlarını oynayıp bitirdim ama bilmediğim, öğrenemediğim ve merak ettiğim bir konu var. Biliyorsunuz 3. oyunun sonunda kratos olympos kılıcını kendine saplayarak umut gücünü serbest bıraktı. Athena ise bu duruma sinirlenerek çekip gitti. Orada öldüğünü düşünmüştük yeni oyun gelene kadar.
Son oyunu oynarken hep buna bir cevap veya açıklama olacağını düşündüm fakat olmadı. Merak ettiğim kratos oradan nasıl kurtuldu daha sonra ölen eşi faye ile nasıl tanıştı faye nasıl öldü bu gibi soruların cevabını bulamadım ya da ben kaçırdım. Bu cevapları bilen var mı veya bu olayların anlatıldığı bir kaynak, kitap var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 ve 3. oyunda Spoiler İçermektedir.

Zeus 2. oyunda kratosu öldürdükten sonra ölümden yanlış hatırlamıyorsam ölüler diyarına sürgün edilmiş titanların başı olan gaia sayesinde kurtuluyor. Sonrasında zamanın kardeşlerini alt edip zeusun onu öldürdüğü yere dönüyor. 3. oyunun başında da bu anlaşmanın devamını görüyoruz. 3. oyunun sonunu soruyorsan ben sadece ana oyunları oynadım. Ama vakti zamanına izlediğim hikaye lor videolarında birinin gelip ona yardım ettiğinden kimse bahsetmiyor. Kendi eceliyle kurtulduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı