God of War mı, RDR 2 mi?

Steam'de indirime 150 liraya düşüyor RDR2. hem oynadığınız steaminizde gözükür hem 20 lira daha ucuza alırsınız. Bence RDR2 alın, ama indirim bekleyin.

Gowu bilmiyorum oynamadim ama rdr2 oyun oynayan bir insanin kesinlikle yasamasi gereken bir deneyim.Bir ornek vereyim avcilik hosuma gitmisti daha oyunun ilk saatlerinde oyle ormanda falan dolasiyodum bir ev gordum girdim iceri baba ogul kavga ediyor bi sure saklanip dinledim sonra ses yaptim evde biri var deyip panik oldular adam saldirdi kactim silahla kovaladi. Abartmiyorum O an şok olmuştum kendi kendime nasil lan dedim oyle rastgele girdigim bir ev ve icindekiler gercekten yasiyordu.bunun gibi bircok ornek var tabi ama oyuna yeni baslamistim cok sasirtmisti bu beni.w3 gibi bir basyapitta bile her eve gir herseyi al kimse ses etmezdi. Gow ne kadar iyi bilmem ama rdr2 bir saheser.oyunun%49unda hizli gittigimi dusunup hemen yeni oyuna basladim. O kadar iyi yani

RDR2'yi 2 hafta önce 140 saatte bitirdim ve inanılmaz sevdim. Şu an planlarım arasında 1 ay sonra bir kez daha bitirmek var. Önerin için teşekkür ederim.

Hocam RDR2 aldıysanız nasıl oyun indirimde bende almayı düşünüyorum
Bu konuyu hortlatmak yerine yeni konu açarsanız daha çok insan görür hocam.
Ben 6 ay önce falan almıştım, Chapter 5'deyim, singleplayer oyun sevmeme rağmen baya iyi ilerliyor.

Bu konuyu hortlatmak yerine yeni konu açarsanız daha çok insan görür hocam.
Ben 6 ay önce falan almıştım, chapter 5'deyim, singleplayer oyun sevmeme rağmen bayağı iyi ilerliyor.

Chapter 5'e yeni girdiyseniz esas oyun açılmış hocam yakında çok ağlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…