God of War mı, RDR 2 mi?

Gowu bilmiyorum oynamadim ama rdr2 oyun oynayan bir insanin kesinlikle yasamasi gereken bir deneyim.Bir ornek vereyim avcilik hosuma gitmisti daha oyunun ilk saatlerinde oyle ormanda falan dolasiyodum bir ev gordum girdim iceri baba ogul kavga ediyor bi sure saklanip dinledim sonra ses yaptim evde biri var deyip panik oldular adam saldirdi kactim silahla kovaladi. Abartmiyorum O an şok olmuştum kendi kendime nasil lan dedim oyle rastgele girdigim bir ev ve icindekiler gercekten yasiyordu.bunun gibi bircok ornek var tabi ama oyuna yeni baslamistim cok sasirtmisti bu beni.w3 gibi bir basyapitta bile her eve gir herseyi al kimse ses etmezdi. Gow ne kadar iyi bilmem ama rdr2 bir saheser.oyunun%49unda hizli gittigimi dusunup hemen yeni oyuna basladim. O kadar iyi yani
 
GoW'u bilmiyorum oynamadim ama RDR2 oyun oynayan bir insanin kesinlikle yasamasi gereken bir deneyim. Bir ornek vereyim avcilik hosuma gitmisti daha oyunun ilk saatlerinde oyle ormanda falan dolasiyordum bir ev gordum girdim iceri baba ogul kavga ediyor bir sure saklanip dinledim sonra ses yaptim evde biri var deyip panik oldular adam saldirdi kactim silahla kovaladi. Abartmiyorum o an şok olmuştum kendi kendime nasıl LAN dedim oyle rastgele girdigim bir ev ve icindekiler gercekten yasiyordu. Bunun gibi bircok ornek var tabii ama oyuna yeni baslamistim cok sasirtmisti bu beni. W3 gibi bir basyapitta bile her eve gir her şeyi al kimse ses etmezdi. GoW ne kadar iyi bilmem ama RDR2 bir saheser. Oyunun%49'unda hizli gittigimi dusunup hemen yeni oyuna başladım. O kadar iyi yani.

RDR2'yi 2 hafta önce 140 saatte bitirdim ve inanılmaz sevdim. Şu an planlarım arasında 1 ay sonra bir kez daha bitirmek var. Önerin için teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı