Steam God of War mu ETS 2 DLC'leri mi?

ETS'de ProMods oynamak istiyorsanız bir de Iberia DLC'sini almanız gerek. Gerçi zaten tartışmasız God Of War.

Sizce hangisini alayım? God of War almak geçiyor içimdem ama kararsız kaldım.

Ben mesela God of War oynamam yani almak istemem şahsen ETS DLC daha mantıklı gibi ama Steam dolar kurunu yükseltecek alıp bir köşeye koymak lazım God of War'ı

Bir arkadaş grubunuz varsa ets savaşmayı seviyorsanız daha önce ytden vs izlemediyseniz gow ama ikiside çok farklı oyunlar sizin zevkinize kalmış bir şey

DLC Ler ile uzun saatler oynayabilirsin ve indirim sonrası büyük bir zam gelirse -ki yüksek ihtimal evet- GoW'a kıyasla daha sonra satın alman daha zor olacaktır. Ama tabi ki senin tercihin, çok farklı dünyalar çünkü.

50 TL'ye almıştım map booster paketini. Bu fiyat ne
İkisinin birbiriyle pek alakası yok ama God of War'a zam gelecek diyorlar onu alın.

Linçleneceğim belki ama ben 2018 GoW hikayesinden nefret ediyorum ya. O kadar yıl Yunan Mitolojisindeki Kratos ile eğlenmişken bu Kratos'a ısınamadım hatta gittim mod kurdum. 3'teki Kratos'un modunu. Ama combatı apayrı ona diyecekbir şeyim yok.

Hikâye oyunlarını seviyorsan God of War, özgürce sürmek istiyorsan Euro Truck Simulator 2. Ayrıca ETS2'de bir sınır yok, sınırsız oynayabilirsin ve online seçeneğin de mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…