Steam God of War mu ETS 2 DLC'leri mi?

Linçleneceğim belki ama ben 2018 GoW hikayesinden nefret ediyorum ya. O kadar yıl Yunan Mitolojisindeki Kratos ile eğlenmişken bu Kratos'a ısınamadım hatta gittim mod kurdum. 3'teki Kratos'un modunu. Ama combatı apayrı ona diyecekbir şeyim yok.

Zevk meselesi bende bu karakter değişimi gelişimine bayıldım.

Sırf zam gelecek diye bulmaca gibi bir oyuna o kadar para vermek saçma buluyorum herkesin seviceği bir oyun değil şişirilmiş bir oyun ayrıca zam gelecek diye alıyorsunuz satarkende değer kaybediyor bunu göz önünde bulundurun.

Sırf zam gelecek diye bulmaca gibi bir oyuna o kadar para vermek saçma buluyorum herkesin seviceği bir oyun değil şişirilmiş bir oyun ayrıca zam gelecek diye alıyorsunuz satarkende değer kaybediyor bunu göz önünde bulundurun.
Evet, GoW'un amacı bir yerden sonra tekrar bağlıyor ve canavar kes çocukla konuş tekne sür bulmaca çöz sinematik izle tüm olay döngüsü bu.

God of War bulmaca gibi bir oyun mu yapmayın hocam tamam bulmacalar var ama aksiyon da bol bol var.

God of War abartıldığı kadar iyi bir oyun değil. Hatta kötü bir oyun.

Eğer direksiyon setiniz varsa DLC alın ve üzerine mod kurup oynayın.

Kime göre neye göre en beğenilen oyunlardan birisine kötü oyun demek de komik oldu biraz.

God of War bulmaca gibi bir oyun mu yapmayın hocam tamam bulmacalar var ama aksiyon da bol bol var.

Kime göre neye göre en beğenilen oyunlardan birisine kötü oyun demek de komik oldu biraz.
Yav hocam her konuda PS ve exclusive oyunlarını savunuyorsunuz. Hiçbir özelliği olmayan bir oyun. Sırf ikincisi yapılacak diye oyunun her yerini kısıtlayan bir oyun. Zaten tekrara da sarıyor. Bunla ilgili elli tane açılmış konu var. Siz beğeniyor olabilirsiniz ama beğenmeyene de saygı gösterin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı