Çözüldü God of War PC gamepad ayarları nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Earwven

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Rampage'in oyun kolu ile oynuyorum da benim kalkan tuşum yani "L1" tuşum çalışmıyor. Kalkanı boşta olan bir tuşa atamak istiyorum fakat ayarlar sekmesine bir türlü giremiyorum. Bunun çözümünü bilen var mı?

Çözüm
Bu kısımdan geniş ekran kısmına girip kütüphaneden, oynamak istediğiniz oyunu seçin.
Bu geniş ekrana girmeden arka plandan oyunu kapatıp bu kısımdan açın.
1643014699450.png

Ardından bu bölüme girip zorla açılmış yapın,
1643014811150.png

Bu kısımdan ise herhangi bir küresel ayar seçin.
1643014860879.png

Ardından son attığım resimde kontrolcü ayarı kısmına girdiğinizde, Burada bulunan ayara girin.

1643015149127.png

Ardından gelen tablodan topluluk kısmına girip oradaki herhangi birinin ayarları ile oynayın.
1643015245819.png

Resimdeki yer sende farklı gözüke bilir ben DS4 bağladığım için ona uygun ayarlar çıkarıyor.
Hayır şart değil. Attığınız mousepadi bulamadım arama yaptığımda sadece kablo çıkıyor.
Görsel yolluyorum.
Hayır şart değil. Attığınız mousepadi bulamadım arama yaptığımda sadece kablo çıkıyor.
IMG_20220511_121026.jpg

Böyle dandik bir kol işte. İşimi görüyor mu? Görüyor gayet. Gıbraşımı bile var!
Şimdi konuyu toparlayacak olursak, Epic Games'den aldığım God of War oyunum var. Oyuna normal girdiğimde Mouse, Klavyeyle istesem oynarım ama oynamak istemiyorum. Ben bu oyunu gamepadle oynayacağım arkadaş. Oyunun içerisinde gamepad seçeneği yok. X360ce kullandım, oyunu açmadı. Çalışıyor gözüyor fakat oyunun ekranı gelmiyor. Epic Games'i Steam'e ekledim, Steam üzerinden gamepadle oynayabilirim diye o da çalışıyor gibi gözüktü ama onun da ekranı gelmedi. Epic Games üzerinden AC oyunları oynamış biriyim ama onlar belki Ubisoft bağlantılı oldukları için oynanabilmişlerdir. Yani bu Epic Games'te gamepad olayı olmuyor mu gerçekten? Oluyorsa özellikle God of War üzerinden açıklayabilecek biri varsa sevinirim arkadaşlar. (Not: Yukarıdaki müthiş gamepad bana aittir.)

Son düzenleme:
Görsel yolluyorum.

Eki Görüntüle 1384543
Böyle dandik bir kol işte. İşimi görüyor mu? Görüyor gayet. Gıbraşımı bile var!
Şimdi konuyu toparlayacak olursak, Epic Games'den aldığım God of War oyunum var. Oyuna normal girdiğimde Mouse, Klavyeyle istesem oynarım ama oynamak istemiyorum. Ben bu oyunu gamepadle oynayacağım arkadaş. Oyunun içerisinde gamepad seçeneği yok. X360ce kullandım, oyunu açmadı. Çalışıyor gözüyor fakat oyunun ekranı gelmiyor. Epic Games'i Steam'e ekledim, Steam üzerinden gamepadle oynayabilirim diye o da çalışıyor gibi gözüktü ama onun da ekranı gelmedi. Epic Games üzerinden AC oyunları oynamış biriyim ama onlar belki Ubisoft bağlantılı oldukları için oynanabilmişlerdir. Yani bu Epic Games'te gamepad olayı olmuyor mu gerçekten? Oluyorsa özellikle God of War üzerinden açıklayabilecek biri varsa sevinirim arkadaşlar. (Not: Yukarıdaki müthiş gamepad bana aittir.)
Ayrı bir konu açmanızı isteyeceğim sizden burasını çorba etmeyelim 😊

Konuyu hortlatmak için değil, bilgisi olmayanlara fikir olması için yazıyorum. Oyunları Steami açıp Steam Dışı Oyun Ekle yapıp kütüphaneye ekler ve steamden başlatırsanız GamePad'i görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı