God of War, PS Now üzerinden PC'ye geliyor

Oyun direkt PC'ye çıkmıyor. PS Now üzerinden PC'den Stream ederek oynanabilecek. GeForce NOW mantığı tam olarak. Ancak çok verimli çalışacağını düşünmüyorum. Bir de Türkiye desteği yok Now'ın. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden ücretsiz deneme sürümü vardı kaldırmışlar VPN ile oynuyorduk ne güzel.
 
Dünyada 7 binin üzerinde dil var ve Türkçe 20. sırada çoğu oyunda nedense desteği yok ve çoğu çıkan yeni programlarda türkçe/türkiye desteklemiyor resmen saçmalık.
 
Ya şu bulut mantığının gözünün yağını yiyeyim. Harika teknoloji ya. Hala inanamıyorum böyle bir teknolojiyle karşılaştığımıza :D
20 yıl sonra bence herşey Cloud üzerinden çalışacak. ELimizde sadece arabirimi çalıştıracak aletler olacak. Internet protokolleri ve altyapıları ilerlediğinde biz sadece dev bir şirketin Cloud serverine ulaşan marabalar olacağız. Tek bir çalışan Session olacak, evden, arabadan, cepten, işten aynı yere bağlanacaksın. Cepte başladığın işe, akıllı televizyonunda devam edeceksin, oradan ev bilgisayarına oradan iş bilgisayarına sadece arayüz değişecek, çalışan session aynı olacak.

Böylece hem donanım çok daha verimli kullanılacak hem de daha ucuz olacak. Sen Photoğraf sanatçı isen sadece arabirimlere ve monitör'e para vereceksin, müzik studiosunda isen kayıt arabirimlerine para vereceksin hertürlü diğer Digital Audio Workstation Cloud da çalışacak.

Büyük şirketler, çalışanlarına bilgisayar almayacak, server, yedekleme, güncelleme işi ile uğraşmayacaklar. Cloud hizmeti veren şirket herşeyi halledecek sen sadece "bağlanacaksın".

Gelecek güzel olacak. Tabi yan etkileri ile birlikte......
 
Ben birkaç yıl önce PS Now üzerinden GoW, TLOU, Spider-Man gibi birçok oyunu bitirmiştim. Görüntüde bozulmalar ve yüksek gecikme olsa bile keyifle oynayabilmiştim.
 

Geri
Yukarı