God of War: Ragnarök'a 50 dolar verilir mi?

Semih_D

Decapat
God of War'ı oynadım ve şahsen bayıldım Ragnarok'u oynamak için sabırsızlanıyorum fakat fiyat biraz tuzlu. Bu paraya almaya değer mi?

Cidden para sıkıntısı çekmiyorsanız, 1500 TL'yi herhangi bir oyuna vermek sizi rahatsız etmeyecekse alınabilecek en iyi oyunlardan.

Ben şahsen gereksiz buluyorum bir oyuna 50 Dolar vermeyi. Last of us en sevdiğim oyun, indirime girdiğinde en düşük 33 dolar'a giriyor ona bile vermek istemiyorum. en azından biraz iyi bir indirim beklenmeli. Ha varlıklıysan orası ayrıdır. :D

God of War'ı oynadım ve şahsen bayıldım Ragnarok'u oynamak için sabırsızlanıyorum fakat fiyat biraz tuzlu. Bu paraya almaya değer mi?

God of War'a bayılıp da Ragnarok'u sevmeme ihtimaliniz neredeyse sıfır. Bazı yerlerde tempo problemi dışında neredeyse kusursuz bir oyun. Bunun dışında God of War'da beğendiğiniz ne varsa her şeyin daha iyisi var. 50 dolar normalde hiç bir oyunun etmemesi gereken bir para ama maalesef günümüzde 2500 TL'ye kadar çıktı oyun fiyatları bu paraya değecek 5-10 oyun varsa Ragnarok'da onlardan birisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı