God of War Ragnarok 1500 TL'ye değer mi?

Değmez. Sırf para olarak değil oyun olarak da 2018 daha iyi bence.

2018'in nesi daha iyi? Bir tek tempo konusunda biraz daha iyi olabilir Ragnarok'un bazı yerleri hızlı geçmek zorunda kalmasından dolayı. Diğer her konuda bariz üstün diye düşünüyorum.

2018'in nesi daha iyi? Bir tek tempo konusunda biraz daha iyi olabilir Ragnarok'un bazı yerleri hızlı geçmek zorunda kalmasından dolayı. Diğer her konuda bariz üstün diye düşünüyorum.

Bence oyunda düşman çeşitliliği ve finisher fazlalığı dışındaki çoğu konuda 2018 daha eğlenceli. Aksiyon kısmında silahların skill ağacını çok büyük oranda aynı bırakmışlar ve yeni gelenlerde o kadar eğlenceli gelmedi. Balta, kılıç falan kullanmak yine keyifli ama çıplak eli neredeyse kaldırmışlar çok sıkıcı olmuş. Map evet büyük ama gezerken özellikle cüce dünyasında ve krater gibi olan yerde çok baymıştı o yüzden olumlu bahsedesim pek gelmiyor büyüklük konusunda. Dediğin gibi tempo problemi de var ama biraz değil çok ciddi bence. Ben oyunu 33 saatte falan bitirmiştim hiç akıp gittiğini hissetmedim. Onun dışında ana ve yan bosslar fazla ama maalesef bir gram bile epik hissettirmiyor. En büyük eksilerden biri bu bence. 2018'de bu konuda harika değildi ama baldur savaşı bile bütün ragnarok kiyametinden daha epik hissettiriyor. Kaç yıldır hype yaptıkları Thor savaşı falan rezaletti. Mjolnir kısmına girmek bile istemiyorum. Hikaye kısmına da çok detaylı girip uzatmayayım ama boss kısmından sonraki en büyük hayal kırıklığım buydu benim. Ragnarok gibi bir kıyamet hikayesini çok basit anlatıp bitirdiler. Sırf bu hikayenin basitliği yüzünden devlerin hikayesiyle alakalı da bir beklentim kalmadı. İlk seri gibi bu seri de 3 oyunluk olsa çok daha iyi olurmuş sanki. Ben bu serinin fanıyım. Oyunu geçen sene ön sipariş verip çıkmadan önce de bütün seriye baştan girmiştim ve bu oyunla alakalı beklentilerim çok farklıydı o yüzden bu kadar hayal kırıklığı hissetmiş olabilirim. Berbat olduğunu düşünmüyorum zaten beğenen bayağı bir insan var sadece bende ciddi hayal kırıklığı oldu. Yazdıklarıma tek tek bakınca çok büyük sorunlar değil gibi duruyor ama birleşip büyüyünce beni çok sıktı.

Bence oyunda düşman çeşitliliği ve finisher fazlalığı dışındaki çoğu konuda 2018 daha eğlenceli. Aksiyon kısmında silahların skill ağacını çok büyük oranda aynı bırakmışlar ve yeni gelenlerde o kadar eğlenceli gelmedi. Balta, kılıç falan kullanmak yine keyifli ama çıplak eli neredeyse kaldırmışlar çok sıkıcı olmuş. Map evet büyük ama gezerken özellikle cüce dünyasında ve krater gibi olan yerde çok baymıştı o yüzden olumlu bahsedesim pek gelmiyor büyüklük konusunda. Dediğin gibi tempo problemi de var ama biraz değil çok ciddi bence. Ben oyunu 33 saatte falan bitirmiştim hiç akıp gittiğini hissetmedim. Onun dışında ana ve yan bosslar fazla ama maalesef bir gram bile epik hissettirmiyor. En büyük eksilerden biri bu bence. 2018'de bu konuda harika değildi ama baldur savaşı bile bütün ragnarok kiyametinden daha epik hissettiriyor. Kaç yıldır hype yaptıkları Thor savaşı falan rezaletti. Mjolnir kısmına girmek bile istemiyorum. Hikaye kısmına da çok detaylı girip uzatmayayım ama boss kısmından sonraki en büyük hayal kırıklığım buydu benim. Ragnarok gibi bir kıyamet hikayesini çok basit anlatıp bitirdiler. Sırf bu hikayenin basitliği yüzünden devlerin hikayesiyle alakalı da bir beklentim kalmadı. İlk seri gibi bu seri de 3 oyunluk olsa çok daha iyi olurmuş sanki. Ben bu serinin fanıyım. Oyunu geçen sene ön sipariş verip çıkmadan önce de bütün seriye baştan girmiştim ve bu oyunla alakalı beklentilerim çok farklıydı o yüzden bu kadar hayal kırıklığı hissetmiş olabilirim. Berbat olduğunu düşünmüyorum zaten beğenen bayağı bir insan var sadece bende ciddi hayal kırıklığı oldu. Yazdıklarıma tek tek bakınca çok büyük sorunlar değil gibi duruyor ama birleşip büyüyünce beni çok sıktı.

Aksiyon kısmında özellike draupnir'le beraber daha çeşitlenmiş çıplak elin işlevini azaltmış ama hala işlevliydi Map'te kayıkla gezme kısımları bayabilir kesinlikle katılıyorum. Ben karakterlerin sürekli bir muhabbet içerisinde olmalarından ve gerçekten boş olmayan şeyler konuşulmasından dolayı sıkılmamıştım. Haritanın büyümesiyle beraber yan içeriklerin kalitesi vs. artmış genel olarak bahsettiğim buydu. Son kısmı maalesef aceleye gelmiş Ragnarok daha detaylı işlenmeliydi baştan 3 oyun olacağı söylenmişti zaten 2 oyunla biteceği bence oyunun yapım aşamasında olmuş bir olay. Thor savaşının rezalet olduğunu düşünmüyorum. Thor'la yaptığımız ilk fight epiklik açısından baldur fight'ına yakın, baldurla yaptığımız 2. Fight'tan biraz daha epik, eğlenceli gelmişti bana Thor'la 2. Fight'ın kendisi çok epik, eğlenceli olmasa da sonunda yaşanan olay etkileyiciydi./ISPOILER] Thor karakterini düşünmeden hareket eden bir yıkım makinesi gibi göstermeleri tam olarak Kratos'un geçmişi, Odin'de cuk oturmuş gerek sesi gerek diyalogları adama bakınca baston kullanıyordur dedirtip konuştuğu anda ondan korkmanı sağlayacak bir karakter yaratmışlar tam olarak. Oyun boyunca Tyr sandığımız kişinin Odin çıkması da bence şaşırtıcı ve etkileyiciydi, pek tahmin edilebilir değildi Oyun boyunca Odin'in manipülatif olarak anlatılışını da çok iyi yansıtmışlar farklı farklı yerlerde. İlk oyunun hikayesi bir God of War oyunu için epey sönük bir hikaye bence her ne kadar farklı yerlere gitse de.

Bu fiyata değer diye düşünüyorum, ilk oyunu severek oynadığım için Steam'de on sipariş geçtim bekliyorum çıkmasını, God of War: Ragnarök çok daha iyi olduğu soyleniyor 2018 oyununa göre çıksın göreceğiz.

1500TL artık bu Seviye'de bir oyun kalmadı diyebilirim, alacaksanız şimdi alın ilerleyen süreçte artan kurr yükselmesinden dolayı daha pahalıya alabilirsiniz.

Git 1.500 TL'yi ver o zaman dostum, herkesin eşit kazancı yok olsa bile bu oyuna biçilen her parayı vereceğin anlamına gelmiyor.

Ben oyuna sahibim zaten dostum arkadaş indirim beklediğini söyledi bende doların arttığını vurguladım. Neden agresif bir cevap verdin anlamadım.

Paran bolsa alırsın. Değip değmeyeceği kişiye göre değişir. Bana göre parasına değmez. Lakin alacak mıyım? Muhtemelen indirime girince.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı