Atayım. Frame Generation açık ile kapalı hiçbir fark etmiyor öyle bir sorunum da var. Tek bir FPS bile fark etmiyor.
Vallahi hocam çok değişik yani Frame Generation'u ben açınca 20,30 FPS fark ediyor.
Atayım. Frame Generation açık ile kapalı hiçbir fark etmiyor öyle bir sorunum da var. Tek bir FPS bile fark etmiyor.
Vallahi hocam çok değişik yani Frame Generation'u ben açınca 20,30 FPS fark ediyor.
Buyurun Afterburner performans videosu.
Hocam sizin ayarlarınız nedir?Darboğaz ihtimali olabilir ben GTX 1660 Super R5 2600 ile 120 FPS rahat görüyorum Ragnarok'ta.
Ultra'da 55-60 FPS alıyorum orta ayarlarda da 80 FPS. Bulunduğum bölge burası. Görsel atamadım bir sunucu hatası var Technopat'ta.
Hocam sizin ayarlarınız nedir?
Ben Nvidia Frame Gen kullanıyordum oyunda şu anlık bozuk çalışmıyor FSR Frame Gen'e geçtikten ve Nvidia DLSS Kalite modunda açıktan sonra 130 fps'lere çıktım normal midir hocam sizce 4060ti için Ultra'da?Ultra denedim yüksek denedim orta denedim hepsinde de 90'den aşağı görmedim 1660 ile.
Hocam bence normal değil 4060ti için ama genede oynanırmı oynanır.Ben Nvidia Frame Gen kullanıyordum oyunda şu anlık bozuk çalışmıyor FSR Frame Gen'e geçtikten ve Nvidia DLSS Kalite modunda açıktan sonra 130 fps'lere çıktım normal midir hocam sizce 4060ti için Ultra'da?
Hocam oyun içerisinde Afterburner ile değerleri atabilir misiniz, belki yardımımız dokunur.
Bende 4060 Ti ile 2K 150 alıyorum.
Aga bende de 4060 Ti i5 12400F var God of War da bile kasılmalar oluyor. NVIDIA ayarlarını mı bozdum anlamadım. Atabilir misin onları?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.