God of War: Ragnarok 4060 Ti 60-70 FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 11
Ultra'da 55-60 FPS alıyorum orta ayarlarda da 80 FPS. Bulunduğum bölge burası. Görsel atamadım bir sunucu hatası var Technopat'ta.

Native ayarlarda aldığınız değerler normale yakın. Hala 5-10 daha az fakat iyi. GoW da grafik ayarlarını her değiştirdiğinizde oyun gölgelendiricileri (shader cache) tekrar oluşturuyor. Oyun ayarlarını high yapıp, herhangi bir teknoloji kullanmadan, (DLSS, fg) oyunu bir defa tekrar başlatıp gölgelendiriciler yüklendikten sonra native olarak oynamanızı tavsiye ederim. Kendim de şu an oynuyorum ve high ayarlarda RX6600 + 5600 ile 65-70 FPS civarlarında oynuyor. Herhangi bir stabilizasyon sorunu yok ve akıcı.

Ultra denedim yüksek denedim orta denedim hepsinde de 90'den aşağı görmedim 1660 ile.
Ben Nvidia Frame Gen kullanıyordum oyunda şu anlık bozuk çalışmıyor FSR Frame Gen'e geçtikten ve Nvidia DLSS Kalite modunda açıktan sonra 130 fps'lere çıktım normal midir hocam sizce 4060ti için Ultra'da?

Aga bende de 4060 Ti i5 12400F var God of War da bile kasılmalar oluyor. NVIDIA ayarlarını mı bozdum anlamadım. Atabilir misin onları?

God of warda olur zaten GoW Ragnarok'de NVIDIA Frame Gen aç ve DLSS kalite veya dengeli yap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı