Çözüldü God of War: Ragnarok D3D device crash hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yiitgumus

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte amd radeon rx7800xt gaming oc
İ5 14400f
Gigabyte h610m H V2
Goodram 16gb 5600mhz
Oyuna girdikten yaklaşık 5dk sonra falan çoküyor aynı sorunu yaşayan bayağı kişi var ama kimse çözümü yazmamış. Ekran kartının sıcaklıgı normal ve driverlar guncel ilk defa bu oyunda çokme yaşadım.

Ekran görüntüsü 2023-06-12 205835.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PC'yi aç kapa yaptım sonrasında düzeldi 3 4 saat oynadım sadece 1 kere çöktü bir daha olur mu bilmiyorum.
Bende de oldu her şeyi denedim ama sonuç yok sildim en sonunda.

Afterburner kapat demiş biri denemedim sen bir dene istersen benzeri bir program da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'yi aç kapa yaptım sonrasında düzeldi 3 4 saat oynadım sadece 1 kere çöktü bir daha olur mu bilmiyorum.

Çözüm

Sorun devam etti mi başka bir çözüm yolu var mı?

Oyuna girdikten yaklaşık 5dk sonra falan çoküyor aynı sorunu yaşayan bayağı kişi var ama kimse çözümü yazmamış. Ekran kartının sıcaklıgı normal ve driverlar guncel ilk defa bu oyunda çokme yaşadım.

Eki Görüntüle 2495219

DDU ile sürücünüzü kaldırın ve eski sürüm yükleyin NVIDIA için 572 sürümünü yükledim sorun çözüldü bitirdim oyunu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı