God of War: Ragnarok oynarken ekran gidip geliyor ve FPS düşüyor

• Konuyu başlatan bubu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.526

bubu

Hectopat
RAM
Crucial 16 gb ddr4
Ekran kartı
4060ti 8gb Gigabyte
Anakart
Gigabyte B450M
İşlemci
Ryzen 5600
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar merhaba ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. İnternette de bu sorunu yaşayan birini de bulamadım. Oyuna giriyorum. Biraz oynuyorum. Daha sonra menüye girip çıktığımda eklediğim videodaki gibi oluyor oyun. Ekran gidip gidip geliyor FPS düşüyor kapatıp açıyorum, geçiyor. DLSS aç kapa onu yap bunu yap bütün ayarları denedim. Bir yol bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum neden yapar bir oyun bunu başka hiçbir oyunda da böyle bir şey yaşamadım. Hani bilgisayar bileşenleri ile ilgili olduğunu da düşünmüyorum.

Selam bende 3060 12 GB model ekran kartı var, desteklemediği Frame Generation özelliğini bile oyun kullanmama müsaade etmişken böyle bir sorun görmedim. Monitörünüzün desteklemediği bir modu aktifleştirmiş olabilir misiniz ayarlarda?

Kusura bakmayın yeterli bilgiye sahip değilim, ekran kartı driverinizi yeniden yüklemeyi deneyin demekten başka bir şey söyleyemeyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı