God of War: Ragnarok Steam'den mi yoksa Epic'ten mi alınmalı?

AliKilicc

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam'de oyun 1750 TL civarında, Epic'te ise 1500 TL. Siz olsanız hangisinden alırdınız?

250 TL fark için Epic Games ile uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum. Steam'den tercih edilebilir. Bu arada hikayeli oyun olduğu için para vermek zorunda da değilsiniz, bu da bir alternatiftir.

Şimdi bir soru soracağım biraz değişik olacak ama internette ücrestiz versiyonu var neden para ile almayı tercih ediyorsun merak ediyorum koleksiyon falan mı? Yapıyorsun kötü bir amacım yok.

Şimdi bir soru soracağım biraz değişik olacak ama internette ücrestiz versiyonu var neden para ile almayı tercih ediyorsun merak ediyorum koleksiyon falan mı? Yapıyorsun kötü bir amacım yok.
Evet, Halihazırda TL'den beri oyun biriktirdiğim için Steam kütüphanemde biraz oyun var. Bu sayıları kaliteli oyunlar ile arttırmak hoşuma gidiyor.

Evet, Halihazırda TL'den beri oyun biriktirdiğim için Steam kütüphanemde biraz oyun var. Bu sayıları kaliteli oyunlar ile arttırmak hoşuma gidiyor.

Bir de sanırım şey var oyunları alma sayısına göre belki Türkçe alt yazı dublaj geliyormuş herkes alsınki oyunlar dubljalı olsun Rockstar duy sesimizi!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı