Turquoise Blue
Hectopat
Daha fazla
Returnal zaten bildiğim kadarı ile PC'ye çıkacağı biliniyor. Duyuru anlamında evet ilk onun duyurusu olabilir tabii ki ama ben Uncharted 4 veya Last of Us remake videolu duyurusunun yapılmasını beklerdim PC için.
Eş zamanlı olarak büyük yapımlarını hem PC hem de PS5'e çıkarmaz tabii ki Sony. Öncelik kendi platformu.
Bence anlaşamayacakları bir durum yoktu. Marvel bu kadar güzel bir Spider-Man oyununun PC de olmasını ve daha çok kişiye ulaşmasını da ister benim düşüncem. Bloodborne inan benim PS4 hesabımda var ama bir türlü souls like türünü sevemedim nedense
keyif alamıyorum acı çekmekten
PC'ye çıkmasını çok uzattılar gerçekten. PS5 için yeni nesil grafiklerle Remastered duyururlarsa PC için de duyururlar sanırım.
Konsolla eş zamanlı çıkması imkansız. Eğer böyle yaparlarsa PS5'in satış oranları düşer.
Eş zamanlı olarak büyük yapımlarını hem PC hem de PS5'e çıkarmaz tabii ki Sony. Öncelik kendi platformu.
Dediğiniz gibi düşünsem de Marvel ile anlaşma vs. gibi durumlardan dolayı ben gelmez diye düşünmüştüm. Bloodborne için ne diyorsunuz? Kaç yıldır beklemekten heba olduk.
Bence anlaşamayacakları bir durum yoktu. Marvel bu kadar güzel bir Spider-Man oyununun PC de olmasını ve daha çok kişiye ulaşmasını da ister benim düşüncem. Bloodborne inan benim PS4 hesabımda var ama bir türlü souls like türünü sevemedim nedense
Son düzenleme: