God of War: Ragnarok PC'ye çıkar mı?

Returnal zaten bildiğim kadarı ile PC'ye çıkacağı biliniyor. Duyuru anlamında evet ilk onun duyurusu olabilir tabii ki ama ben Uncharted 4 veya Last of Us remake videolu duyurusunun yapılmasını beklerdim PC için.
Konsolla eş zamanlı çıkması imkansız. Eğer böyle yaparlarsa PS5'in satış oranları düşer.

Eş zamanlı olarak büyük yapımlarını hem PC hem de PS5'e çıkarmaz tabii ki Sony. Öncelik kendi platformu.
Dediğiniz gibi düşünsem de Marvel ile anlaşma vs. gibi durumlardan dolayı ben gelmez diye düşünmüştüm. Bloodborne için ne diyorsunuz? Kaç yıldır beklemekten heba olduk.

Bence anlaşamayacakları bir durum yoktu. Marvel bu kadar güzel bir Spider-Man oyununun PC de olmasını ve daha çok kişiye ulaşmasını da ister benim düşüncem. Bloodborne inan benim PS4 hesabımda var ama bir türlü souls like türünü sevemedim nedense :) keyif alamıyorum acı çekmekten :) PC'ye çıkmasını çok uzattılar gerçekten. PS5 için yeni nesil grafiklerle Remastered duyururlarsa PC için de duyururlar sanırım.

Son düzenleme:
Bence anlaşamayacakları bir durum yoktu. Marvel bu kadar güzel bir Spider-Man oyununun PC de olmasını ve daha çok kişiye ulaşmasını da ister benim düşüncem. Bloodborne inan benim PS4 hesabımda var ama bir türlü souls like türünü sevemedim nedense :) keyif alamıyorum acı çekmekten :) PC'ye çıkmasını çok uzattılar gerçekten. PS5 için yeni nesil grafiklerle Remastered duyururlarsa PC için de duyururlar sanırım.
İlk başladığımda bende demiştim, millet bunun nesinden zevk alıyor dakika başı ölüyorum eziyetten başka bir şey değil. Oyunu 5 saat oynadım, bıraktım, ama içimde hala merak devam ediyordu. İki ay sonra falan tekrar başladım, biraz daha ilerledim zar zor ve yine bıraktım. Ardından iki ay daha sonra yine merakım ağır bastı ve bu sefer oyunu çözüp daha az ölüp, düşmanlara üstünlük kurmaya başlayınca anladım neden bu kadar iyi olduğunu. O saatlerce düşmanlar tarafından dakika başı öldürülüp ilerleyemediğim, bosslardan tek yediğim zamanlardan, artık düşmanlara korku saldığım, bossları 1-2 denemede hatta bazen tek seferde alan birine dönüşmenin verdiği tatmin hissi, işte oyunun olayı buymuş dedim ve kaç defa daha oynadım.

Çoğu exclusive oyunu oynamış biri olarak Last of Us 2 ile birlikte en sevdiğim exclusive oyundur kendisi. Zor da olsa, inat ede ede oynamanızı tavsiye ediyorum. Eğer başarabilirseniz pişman olmayacağınız mükemmel bir deneyim sizleri bekliyor.

İlk başladığımda bende demiştim, millet bunun nesinden zevk alıyor dakika başı ölüyorum eziyetten başka bir şey değil. Oyunu 5 saat oynadım, bıraktım, ama içimde hala merak devam ediyordu. İki ay sonra falan tekrar başladım, biraz daha ilerledim zar zor ve yine bıraktım. Ardından iki ay daha sonra yine merakım ağır bastı ve bu sefer oyunu çözüp daha az ölüp, düşmanlara üstünlük kurmaya başlayınca anladım neden bu kadar iyi olduğunu. O saatlerce düşmanlar tarafından dakika başı öldürülüp ilerleyemediğim, bosslardan tek yediğim zamanlardan, artık düşmanlara korku saldığım, bossları 1-2 denemede hatta bazen tek seferde alan birine dönüşmenin verdiği tatmin hissi, işte oyunun olayı buymuş dedim ve kaç defa daha oynadım.

Çoğu exclusive oyunu oynamış biri olarak Last of Us 2 ile birlikte en sevdiğim exclusive oyundur kendisi. Zor da olsa, inat ede ede oynamanızı tavsiye ediyorum. Eğer başarabilirseniz pişman olmayacağınız mükemmel bir deneyim sizleri bekliyor.

Bende hevesle 3-4 kez başladım ama o eziyete fazla katlanamadım :) belki de söylediğin gibi sabretsem çok keyif alacağım ama bile bile eziyet çekmek keyif almayı baltalıyor hani azıcık keyif alsam motive olacak ama olamıyor. Mesela kendini souls oyunlarına benzetmeye çalışan oyunlardan da keyif alamıyorum. The surge, darksiders 3 (darksiders 1 ve 2'yi bitirdim) gibi oyunları da denedim aynı kafada oyunlar ve fazla keyif alamadan bıraktım ki ben oyunları bitirmeden kolay kolay bırakmam. Souls like olunca gram keyif alamıyorum. En son Final Fantasy 7 remake i bitirdim ve zorlandığım ve öldüğüm yerlerde bile souls like oyunlar kadar rahatsız olmadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Last of Us remake veya Uncharted videolu duyurusunu beklerdim demiştim ve şansa Last of Us duyuruldu çok iyi haber.

IMG_20220610_013126.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı