God of War vs Dying Light 2

İkisi farklı oyunlar, eğer ki düşmanları baltayla efsane fizikler ve hissiyat ile öldüreyim hikayesi de sağlam olsun. Ayrıca tanrı vs. gibi olaylar oyunda ilgimi çekiyor diyorsanız GoW.

Arkadaşlarımla da oynarım, zombileri çeşitli şekilde öldürürüm ve parkur yapmayı da severim. Hikayesi de güzel olsun derseniz Dying Light 2 alın.

Ancak bu iki oyunu aynı anda karşılaştırmak çok doğru olmaz, hitap ve kategorileri farklı.
 
Bence Dying light 2. Bu arada God of War kaç saat sürüyor bilmiyorum ama Dying Light 2 500 saat sürecek gibi haberler duymuştum. Eğer 500 saat sürecekse içerik üreticileri en az 500-600 bölüm Dying Light 2 çekecekler ve herhalde oyunu bitirmek 3 4 ay sürecek.
 
Bence Dying Light 2. bu arada God of War kaç saat sürüyor bilmiyorum ama Dying Light 2 500 saat sürecek gibi haberler duymuştum. Eğer 500 saat sürecekse içerik üreticileri en az 500-600 bölüm Dying Light 2 çekecekler ve herhalde oyunu bitirmek 3 4 ay sürecek.

Hayır oyun 500 saat değil tam 20 saat hikaye 80 saat yan görevler ile 500 saat de şemalar etkinlikler falan ile ben büyük bir ihtimalle Dying Light 2 alacağım Dying Light 1'i de severek halen oynuyorum :D
 
Bende her iki oyunda var ancak her iki oyununda fiyatı fazla tabii ki GoW nasıl bir oyun oldugu belli oldugu için alabilirsiniz ancak Dying Light 2 nasıl bir çıkış yapacağı belli değil hangisi aklınıza yatarsa onu alın ancak Dying Light 2 God of War daha uzun sürecektir God of War ana hikayesini bitirmek 20 saat sürüyor ben 19 saatte bitirdim sadece yan gorevler kaldı onları da 20 saat dersek toplamda 40 saat oyun süresi sunuyor sana karar senin.
 
Kesinlikle Dying Light 2 neden diyecek olursan
God of War sadece 20-25 saat sürüyor Dying Light 2 minimum 100+ saatten fazla oynanabilecek bir oyun
Dying Light 2 de co op modu var
Dying Light 2'ye 5 yıl boyunca güncelleme desteği sözü verdiler ki bu sözü tutacaklarından eminim 2015 de çıkan Dying Light'a halen güncelleme veriyorlar
İkisi de çok iyi oyunlar ama maalesef ülkemizde fiyatından ve oynanış süresi bakımından God of War şu anda alınmaz bence.
 

Geri
Yukarı