God of War vs Dying Light 2

``Bilmem kaç sene uğraştım ben`` diyecekler. ``Çok benim emeğim.`` sanat bu ya ne emeği. İşçi misin, sanatçı mı? Seç birini.. Taş mı taşıdılar? :)
1672246581795.png

1672246621996.png

1672246734442.png
 
DL2 hayatımda oynadığım en saçma oyundu. Oynayamadım zaten 10 saatten sonra pes ettim. Bu kadar rezil bir oyun olamaz. Bomboş bir dünya, ruhsuz karakterler, iğrenç bir hikaye.. Ayrıca grafikleri de kötü 2022'de çıkan bir oyuna göre.

Nedense ülkemizde vasata olan sevgi oyunculara da bulaşmış vaziyette. Sırf daha uzun bir oynanış süresi var diye oyun dünyasında çok büyük etki yaratan God of War yerine tercih edebilirsin deniliyor, inanılmaz. Haydi tercih etmeyi falan geçtim DL2 bedava versen oynanmayacak bir seviyede, çekilmiyor.

Oyuncularda az çok bu görüşte ki şu verilen puana bak 4.4
Hocam hadi diğerlerini geçtim de grafikleri nasıl kötü oyunun? Sizce 2022 seviyesine uygun değil mi?
 
Hocam hadi diğerlerini geçtim de grafikleri nasıl kötü oyunun? Sizce 2022 seviyesine uygun değil mi?
Grafikleri kötü demedim, 2022 seviyesine uygun değil dedim. Bu sene Forbidden West gördük, Plague Tale'nin 2. oyununu gördük. MWII muazzam amsterdam bölümünü gördük. Quarry fena değildi, Ragnarök keza öyle. Grafikleri kötü değil, bu yıl seviyesinde geri kalmış. Aklımda kalan karşılıklı konuşmalarda NPC'lerin yüzleri vs detayları oldukça güzel ama özellikle yukarı çıkıldığında renk paletleri göz yoruyor. Oyun ilk DL'ye göre oldukça renkli ve çirkin duruyor. Yukarı çıkıp bir bakın anlayacaksınız.
Adam GoW fanı işte. GoW bence de daha iyi oyun ama DL2 de kötü değil hani.
Hiçbir oyunun fanı değilim. PP'ye baksaydın en sevdiğim yapımın RDR2 olduğunu anlayabilirdin. Tabii ki GoW muhteşem bir yapıt tüm seriyi oynadım. DL2 sadece benim değil, dünyadaki tüm oyuncuların neredeyse çoğunun rezalet dediği bir yapım. Zaten biraz yabancı forumlarda gezinirseniz, oyunun ne kadar iğrenç olduğunu anlarsınız. Ben oyundaki zorlayarak geçirdiğim 10 saatten sonra araştırmaya başladıktan sonra gördüm. Bu oyun sadece türkiyede seviliyor. Sanırım harran muhabbetine popüler oldu. ''Knk zombi kafası patlatıyorsun çok eğlenceli.'' böyle böyle popüler oldu sanırım, başka açıklama bulamıyorum. Elle tutulacak yanı yok bu yapımın.
 
Hiçbir oyunun fanı değilim. PP'ye baksaydın en sevdiğim yapımın RDR2 olduğunu anlayabilirdin. Tabii ki GoW muhteşem bir yapıt tüm seriyi oynadım. DL2 sadece benim değil, dünyadaki tüm oyuncuların neredeyse çoğunun rezalet dediği bir yapım. Zaten biraz yabancı forumlarda gezinirseniz, oyunun ne kadar iğrenç olduğunu anlarsınız. Ben oyundaki zorlayarak geçirdiğim 10 saatten sonra araştırmaya başladıktan sonra gördüm. Bu oyun sadece Türkiye'de seviliyor. Sanırım harran muhabbetine popüler oldu. "kanka zombi kafası patlatıyorsun çok eğlenceli." böyle böyle popüler oldu sanırım, başka açıklama bulamıyorum. Elle tutulacak yanı yok bu yapımın.

Benim de en sevdiğim oyundur RDR2. Ortak yönlerimiz var demek ki. Evet, DL2 çok iyi bir oyun değil ama oynanmaz da değil hani.
 
Grafikleri kötü demedim, 2022 seviyesine uygun değil dedim. Bu sene forbidden West gördük, plague Tale'nin 2. oyununu gördük. Mwıı muazzam amsterdam bölümünü gördük. Quarry fena değildi, ragnarök keza öyle. Grafikleri kötü değil, bu yıl seviyesinde geri kalmış. Aklımda kalan karşılıklı konuşmalarda NPC'lerin yüzleri vs detayları oldukça güzel ama özellikle yukarı çıkıldığında renk paletleri göz yoruyor. Oyun ilk Dl'ye göre oldukça renkli ve çirkin duruyor. Yukarı çıkıp bir bakın anlayacaksınız.

Hiçbir oyunun fanı değilim. Pp'ye baksaydın en sevdiğim yapımın RDR2 olduğunu anlayabilirdin. Tabii ki GoW muhteşem bir yapıt tüm seriyi oynadım. DL2 sadece benim değil, dünyadaki tüm oyuncuların neredeyse çoğunun rezalet dediği bir yapım. Zaten biraz yabancı forumlarda gezinirseniz, oyunun ne kadar iğrenç olduğunu anlarsınız. Ben oyundaki zorlayarak geçirdiğim 10 saatten sonra araştırmaya başladıktan sonra gördüm. Bu oyun sadece Türkiye'de seviliyor. Sanırım harran muhabbetine popüler oldu. "kanka zombi kafası patlatıyorsun çok eğlenceli." böyle böyle popüler oldu sanırım, başka açıklama bulamıyorum. Elle tutulacak yanı yok bu yapımın.

2022 yılında ilk oyundaki gibi soluk renkli grafiklerle mi oynasaydık?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı