God of War vs The Last of Us Part 1

Başlıkta yazdığı gibi God of War 2018 PC mi TLOU 1 PC mi?
Hikaye olarak iki oyunda çok iyi, oynanış olarak God Of War'ı daha çok beğendim. Optimizasyon olarak TLOU rezalet. İki oyunun baş karakterleri ve atmosferleri çok iyi. Oynanış süresi olarak TLOU 12-13 saat. God Of War 15-25 saat. TLOU'da açık dünya yok. GoW'da etrafta bulabileceğiniz sandıklar gibi özellikler daha fazla. Ben hikaye odaklı ilerlediğim için TLOU Part 1 derdim.

TLOU 1I izle God of War al TLOU 1 2013T'e çıkmış bir oyun oynanış olarak.

Oynanış olarak 2013 de çıkmış bir oyun mu? Oynamadınız herhalde. Oyundaki vuruş hissi olsun grafikler ve animasyonlar olsun dehşet seviyede tatmin edici. Oynanış olarak aşırı tok ve güzel hissettiriyor. Sizin hoşunuza gitmemiş olabilir ama yanlış bilgi vermeyin.

GoW'un oynanışı daha zevkli bana göre.

Oynanış olarak 2013 de çıkmış bir oyun mu? Oynamadınız herhalde. Oyundaki vuruş hissi olsun grafikler ve animasyonlar olsun dehşet seviyede tatmin edici. Oynanış olarak aşırı tok ve güzel hissettiriyor. Sizin hoşunuza gitmemiş olabilir ama yanlış bilgi vermeyin.

Evet 2013 oyunun sadece grafikleri cilalanmış hali TLOU part 2 oynayın sonra da 1i oynayın bakalım nasıl arada fark var.

Evet 2013 oyunun sadece grafikleri cilalanmış hali TLOU part 2 oynayın sonra da 1I oynayın bakalım nasıl arada fark var.

İkisini de oynadım aradaki farkı biliyorum. Burada part 1 ve part 2 arasındaki farkları da konuşmuyoruz. Ama durup da Part 1 için 2013 oyunlarının oynanışına sahip demek akıllara bambaşka oyunları da getiriyor. Düşününce hatta kütük bir oynanışa mı sahip acaba diyorsun. Bu da yanlış bilgilendirmeye yol açar. The Last of Us oynanış konusunda gerçekten fevkalade bir oyundur.

İkisini de oynadım aradaki farkı biliyorum. Burada part 1 ve part 2 arasındaki farkları da konuşmuyoruz. Ama durup da part 1 için 2013 oyunlarının oynanışına sahip demek akıllara bambaşka oyunları da getiriyor. Düşününce hatta kütük bir oynanışa mı sahip acaba diyorsun. Bu da yanlış bilgilendirmeye yol açar. The Last of Us oynanış konusunda gerçekten fevkalade bir oyundur.

Far Cry 3'te çok daha iyi oynanış var mesela 1 yıl önce çıkmış bir oyun. TLOU 1'de evet 2013 oyunudur oynanış olarak. Part 1'den beklentin gameplay olamaz zaten. 2013'teki oyunu oyna bir de Remastered'ı oyna mekanik olarak hiçbir fark bulunmuyor.

Far Cry 3'te çok daha iyi oynanış var mesela 1 yıl önce çıkmış bir oyun. TLOU 1'de evet 2013 oyunudur oynanış olarak. Part 1'den beklentin gameplay olamaz zaten. 2013'teki oyunu oyna bir de Remastered'ı oyna mekanik olarak hiçbir fark bulunmuyor.

Hocam 2013'te çıkan The Last of Us Part 1 ile şimdi PC'ye gelen ve Part 2 grafikleri ve oynanışı ile çeşitlendirilmiş olan Part 1 kesinlikle aynı değil. Oynanış olarak çok kaliteli teması ile oynanışı oldukça uygun hatta. Remastered diyorsunuz hala ondan bahsetmiyorum ben farkındaysanız. PC'ye çıkan son halinden bahsediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı