İnceleme God of War

@490836 sonraki incelemeleri daha detayli yazarim.
@Crexyyy GFN'den kaldirilmadan once kutuphaneme ekledim. Oyun artik GFN uzerinde bulunmuyor. Kaldirilmadan once kutuphaneye ekleyenler oynayabiliyor.

Hocam bu hesaplardan satın alıp Geforce Now üzerinden oynamak için bir yazınız vs. var mı? Çünkü ben bu hesaplardan almıştım bir kere offline girerken bile sıkıntı çekmiştim GeForce Now'u düşünemiyorum.

Hocam eğer looter bir insansanız sırf New Game+ için özel açılan Zeus ve Ares'in zırh setini kasıp rünlerin + versiyonunu almaya kasarak bir 30 saat daha gömülebilir. Tabii Souls oyunları gibi bu oyunda New Game+8'lere kadar gidiyor.

Benim hiç ilgimi çekmedi hatta bazı etkileşimler çok angarya bile geldiği için uğraşmadım. Ben böyle düşünüyor olabilirim ama bir RPG oyun gözüyle bakarsak saf bir RPG oyun değil ama o derinlik ve tekrar oynama ihtimali yok.

İncelemeden çok düşünceleriniz olmuş hocam, kısa olmasına bir şey demiyorum.

Far Cry serisindeki gibi bir tek düzelik yoktu...
Bence Far Cry kadar olmasa da tek düzelik vardı.

Oyuna ilk başladığımda oyunda Türkçe dil desteğinin olduğunu gördüm, oyun yapımcısı Türk oyuncuları önemsemiş.
Yapımcısının önemsediğini zannetmiyorum. Yerelleştirmeleri genellikle yayıncılar yapar, bu durumda Sony yani.

329TL'ye değip değmeyeceğine karar vermeniz doğru olmaz o zaman.

Son düzenleme:
@444635 benim düsünceme gore dedim. Kesinlik bulunmuyor.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu seçilen bir oyun için 330 TL gayet iyi bir fiyat. Maalesef.

Hikayesi güzel de biraz uzun süreydi iyiydi.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu seçilen bir oyun için 330 TL gayet iyi bir fiyat. Maalesef.
Gelmiş geçmiş en iyi oyun diye bir şey olamaz maalesef. Zamanında Half Life 2 ve Last of Us için de aynı şeyi diyorlardı fakat şu an böyle bir şey yok.

Her oyun zamanına göre güzeldir ve zamanına göre de değerlendirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…