God of War'da sistem sıcaklıkları nasıl olmalı?

MrZoris

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
3050ti
God of War DLSS Ultra modda işlemci 90 derece ekran kartı 80'e yakın. Ve oyunu yüksek grafiklerde oynuyorum. Sizce bu sıcaklık değerleri normal midir ve DLSS tamamen açmak mı daha mantıklı yoksa az açmak mı?

Bir de en yüksek grafiklerde oynasam bir sorun oluşur mu?
RTX 3050 Ti, 16 GB RAM, 512 GB SSD, i7-11800 11. nesil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı işlemci ve 3060 lı asusu tuf var sızaklık değerleri bendede 85 derece işlemci 70 80 derece arasıda ekran kartında oluyor ultra garfikler+dlss dengeli

Son düzenleme:
Bence normal ben alalı 1.5 yıl oldu sadece 2 kere fanlarını temizledim çünkü evde kedi olduğu için ve bilgisayarın üstüne yattığı için fanlar tüy ve toz oldu onları temizledim onun dışında termal macun filand degistirmedim.

Bence normal ben alalı 1.5 yıl oldu sadece 2 kere fanlarını temizledim çünkü evde kedi olduğu için ve bilgisayarın üstüne yattığı için fanlar tüy ve toz oldu onları temizledim onun dışında termal macun filand degistirmedim.
Acemilimizden gidip parçaları yakmaktan korkuyorum valla

God of War DLSS Ultra modda işlemci 90 derece ekran kartı 80'e yakın. Ve oyunu yüksek grafiklerde oynuyorum. Sizce bu sıcaklık değerleri normal midir ve DLSS tamamen açmak mı daha mantıklı yoksa az açmak mı?

Bir de en yüksek grafiklerde oynasam bir sorun oluşur mu?
RTX 3050 Ti, 16 GB RAM, 512 GB SSD, i7-11800 11. nesil.
Hocam laptoplarda 92 dereceye kadar normal diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı