Bu oldukça yanlış bir varsayım hocam.Evet ama yüksek ihtimal doğru çıkacak.
God of War'ın devamı olacak mı?
God of War: Ragnarok'ün sonunda atreus yolculuga cikmisti, Ragnarok bittigine gore pek boss ve olay kalmadi sanirim. Bu yuzden yeni God of War oyunu gelir mi emin olamadim, belki atreus uzerinden gelir. eger gelmezse santa monica studios ne yapabilir God of War yerine?
2018'deki oyunda da hikâyeyi bağlama ihtiyacı duymamışlardı. Sonradan çıkan Fallen God çizgi romanı ile ucuz yollu bağlama yöntemine gitmişlerdi.Farklı mitolojiden devam edebilirler bana göre mısır mitolojisinden devam edecekler ama oyunu nasıl bağlacaklar hikaye anlamında orasını bilmem.
@Prime777 2018'in yönetmeni bir bilim kurgu projesi üzerinde çalışıyor deniyordu. Zaten uzay temalı oyun naughty Dog'dan değil santa Monica'dan bekleniyordu. Naughty dog ise Orta Çağ fantezisi yapacaktı. Belki sızıntılar ters işler ve Orta Çağ fantezisini santa monica yapar.
Onun haricinde GoW serisinin devam edeceğine dair kesin bilgi yok. Tek bildiğimiz Kratos'un norse mitolojisi hikâyesi bitti. Belki atreus ile bir yan oyun(malum Sony yan oyunları arttırmaya başladı) ya da insanların da düşündüğü gibi mısır mitolojisi işlenir.
2018'deki oyunda da hikâyeyi bağlama ihtiyacı duymamışlardı. Sonradan çıkan fallen god çizgi romanı ile ucuz yollu bağlama yöntemine gitmişlerdi.
İddialara göre ilk 6 oyun zaten Remastered yapılıyor ve yapan ekip Santa Monica değil Nixxes. 2025'in Mart ayı geldiğinde iddianın doğruluğu belli olacak. İddiaya göre 2025 Mart'ta duyurulacak bu 6 oyunun Remastered'ı.Atreus'un Miles Morales tarzı bir yan oyunu gelebilir, en mantıklı seçenek o gibi duruyor şu anda. Belki ondan sonra Mısır Mitolojisine geçilebilir. Ama yeni büyük bir GoW oyunun gelmesine çok var bence. İllaki gelir ama önce bir Atreus yan oyunu ilk oyunlara remake/remastered vs. yaparlar sonra onların PC'ye gelmesi falan derken aradan uzun bir süre geçer. Ama en sonunda Mısır Mitolojisine gidileceğini düşünüyorum şahsen.
İddialara göre ilk 6 oyun zaten Remastered yapılıyor ve yapan ekip santa monica değil nixxes. 2025'in mart ayı geldiğinde iddianın doğruluğu belli olacak. İddiaya göre 2025 Mart'ta duyurulacak bu 6 oyunun Remastered'ı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.