Katılıyorum.Arkadaşlar lütfen linçlemeyin kendi düşüncelerimi söylüyorum katılmadığınız yerler varsa söylersiniz. Öncelikle oyun çok çok detaylı bir açık dünyaya sahip beni sıktı çünkü oyunu oynarken resmen yüzmeyi bilmeyen insan boğulur ya denizde aynı o şekilde hissediyordum. RPG öğelerini sevemedim. Yan görevler hatta ana hikayede ara ara çok tekrar ediyor. Diyarlara ışınlanmayı sevemedim. Bulmacalar çok gereksiz ve uğraştırıyor bir de crn çanları olursa. Oyunda hep aynı düşmanlarla savaşıyoruz neredeyse aynı hareketleri yapıyoruz 2 silah olması iyi ama tekrara biniyor ve yetenek ağacı ile yeni hareketler açsanız bile kullanmanıza gerek kalmıyor. İlerle Midgard'a gel tekneyi al göreve git sinematik izle aynı düşmanları R1 ve R2 yaparak öldür. Düşmanların ölme animasyonları bile aynı. Bosslar bile aynı sadece skin giydirilmiş. Oyunun başı güzel özellikle baldur ile yaptığımız dövüş ve cadıyı ilk gördüğümüz yer. Ama ortalarına gelince çekilmez bir hal alıyor ve sonra çok sıkıcı oluyor. Benim düşüncelerim böyle. Ama oyunda kaos kılıcını almaya gittiğimizde oluşan atmosfer fena değildi.
Bak sorun şurada. Diyorsun ki yan görevleri sevmedim ve çok sıkıcılar. 10-12 yan görev var ve hepsi birbirinden farklı. Oyunu 5 kere bitirdim ve daha ana görevlerin hiç tekrar ettiğini de sanmıyorum. Animasyonlar aynı demişsin de bir sürü çeşit çeşit animasyon yetenek vb. şey var. Yorumların biraz sırf konuşmak için konuşmak gibi geldi bana.Arkadaşlar lütfen linçlemeyin kendi düşüncelerimi söylüyorum katılmadığınız yerler varsa söylersiniz. Öncelikle oyun çok çok detaylı bir açık dünyaya sahip beni sıktı çünkü oyunu oynarken resmen yüzmeyi bilmeyen insan boğulur ya denizde aynı o şekilde hissediyordum. RPG öğelerini sevemedim. Yan görevler hatta ana hikayede ara ara çok tekrar ediyor. Diyarlara ışınlanmayı sevemedim. Bulmacalar çok gereksiz ve uğraştırıyor bir de crn çanları olursa. Oyunda hep aynı düşmanlarla savaşıyoruz neredeyse aynı hareketleri yapıyoruz 2 silah olması iyi ama tekrara biniyor ve yetenek ağacı ile yeni hareketler açsanız bile kullanmanıza gerek kalmıyor. İlerle Midgard'a gel tekneyi al göreve git sinematik izle aynı düşmanları R1 ve R2 yaparak öldür. Düşmanların ölme animasyonları bile aynı. Bosslar bile aynı sadece skin giydirilmiş. Oyunun başı güzel özellikle baldur ile yaptığımız dövüş ve cadıyı ilk gördüğümüz yer. Ama ortalarına gelince çekilmez bir hal alıyor ve sonra çok sıkıcı oluyor. Benim düşüncelerim böyle. Ama oyunda kaos kılıcını almaya gittiğimizde oluşan atmosfer fena değildi.
Arkadaşlar lütfen linçlemeyin kendi düşüncelerimi söylüyorum katılmadığınız yerler varsa söylersiniz. Öncelikle oyun çok çok detaylı bir açık dünyaya sahip beni sıktı çünkü oyunu oynarken resmen yüzmeyi bilmeyen insan boğulur ya denizde aynı o şekilde hissediyordum. RPG öğelerini sevemedim. Yan görevler hatta ana hikayede ara ara çok tekrar ediyor. Diyarlara ışınlanmayı sevemedim. Bulmacalar çok gereksiz ve uğraştırıyor bir de crn çanları olursa. Oyunda hep aynı düşmanlarla savaşıyoruz neredeyse aynı hareketleri yapıyoruz 2 silah olması iyi ama tekrara biniyor ve yetenek ağacı ile yeni hareketler açsanız bile kullanmanıza gerek kalmıyor. İlerle Midgard'a gel tekneyi al göreve git sinematik izle aynı düşmanları R1 ve R2 yaparak öldür. Düşmanların ölme animasyonları bile aynı. Bosslar bile aynı sadece skin giydirilmiş. Oyunun başı güzel özellikle baldur ile yaptığımız dövüş ve cadıyı ilk gördüğümüz yer. Ama ortalarına gelince çekilmez bir hal alıyor ve sonra çok sıkıcı oluyor. Benim düşüncelerim böyle. Ama oyunda kaos kılıcını almaya gittiğimizde oluşan atmosfer fena değildi.
Arkadaşlar lütfen linçlemeyin kendi düşüncelerimi söylüyorum katılmadığınız yerler varsa söylersiniz. Öncelikle oyun çok çok detaylı bir açık dünyaya sahip beni sıktı çünkü oyunu oynarken resmen yüzmeyi bilmeyen insan boğulur ya denizde aynı o şekilde hissediyordum. RPG öğelerini sevemedim. Yan görevler hatta ana hikayede ara ara çok tekrar ediyor. Diyarlara ışınlanmayı sevemedim. Bulmacalar çok gereksiz ve uğraştırıyor bir de crn çanları olursa. Oyunda hep aynı düşmanlarla savaşıyoruz neredeyse aynı hareketleri yapıyoruz 2 silah olması iyi ama tekrara biniyor ve yetenek ağacı ile yeni hareketler açsanız bile kullanmanıza gerek kalmıyor. İlerle Midgard'a gel tekneyi al göreve git sinematik izle aynı düşmanları R1 ve R2 yaparak öldür. Düşmanların ölme animasyonları bile aynı. Bosslar bile aynı sadece skin giydirilmiş. Oyunun başı güzel özellikle baldur ile yaptığımız dövüş ve cadıyı ilk gördüğümüz yer. Ama ortalarına gelince çekilmez bir hal alıyor ve sonra çok sıkıcı oluyor. Benim düşüncelerim böyle. Ama oyunda kaos kılıcını almaya gittiğimizde oluşan atmosfer fena değildi.
Öncelikle god bir den beri oynatan bir oyuncu olarak soluyorum istisnasız her oyunu efsanedir tabiki zevkler ve renkler farklı olabilir fakat fanatiklik dışında şöyle bir durum var dünyanın en iyi arabası misal diyorum Mercedes dır ama ben bmw yi daha çok severim tarzıma yaşıma daha uygun gelir burda böyle bir şey sana hitap etmemesi abartıldığı anlamına gelmez şimdi oyun için konuşmak olursak grafik harika balta mekaniği başlı başına olağan üstü bir de evren dünya mitoloji açısından gerçekten diyorum bunu inanılmazdı boşş savaşlarında haklisin fakat bilmediğin bir şey var bunu god bir den oynayanlar bilir god ilk oyunlarında yerini yapar ikinci oyunda katliam yapar bu oyun bir giriş atmosfer ve diğer her şey için ama bundan sonraki oyunda gorursun boşş savaşlarında ve bulmacalardaki tempo daha iyi ayarlanırArkadaşlar lütfen linçlemeyin kendi düşüncelerimi söylüyorum katılmadığınız yerler varsa söylersiniz. Öncelikle oyun çok çok detaylı bir açık dünyaya sahip beni sıktı çünkü oyunu oynarken resmen yüzmeyi bilmeyen insan boğulur ya denizde aynı o şekilde hissediyordum. RPG öğelerini sevemedim. Yan görevler hatta ana hikayede ara ara çok tekrar ediyor. Diyarlara ışınlanmayı sevemedim. Bulmacalar çok gereksiz ve uğraştırıyor bir de crn çanları olursa. Oyunda hep aynı düşmanlarla savaşıyoruz neredeyse aynı hareketleri yapıyoruz 2 silah olması iyi ama tekrara biniyor ve yetenek ağacı ile yeni hareketler açsanız bile kullanmanıza gerek kalmıyor. İlerle Midgard'a gel tekneyi al göreve git sinematik izle aynı düşmanları R1 ve R2 yaparak öldür. Düşmanların ölme animasyonları bile aynı. Bosslar bile aynı sadece skin giydirilmiş. Oyunun başı güzel özellikle baldur ile yaptığımız dövüş ve cadıyı ilk gördüğümüz yer. Ama ortalarına gelince çekilmez bir hal alıyor ve sonra çok sıkıcı oluyor. Benim düşüncelerim böyle. Ama oyunda kaos kılıcını almaya gittiğimizde oluşan atmosfer fena değildi.