DNS ayarlama yerine gelince resimdeki ekran geliyor. TXT'yi indirdim direk paste mi yapacam?
Size ne kadar teşekkür etsem azdır bana zaman ayırıp yardımcı oluyorsunuz.
DNS ayarlama yerine gelince resimdeki ekran geliyor. TXT'yi indirdim direk paste mi yapacam?
Size ne kadar teşekkür etsem azdır bana zaman ayırıp yardımcı oluyorsunuz.
TXT dosyasının içine yapıştırıp içe aktar yaptım ama search console doğrulanamadı diyor. Biraz daha açabilir misin? Teşekkürler.
Direkt olarak alt satıra geçip yapıştırdım doğru mu?
TXT dosyasının içine yapıştırıp içe aktar yaptım ama search console doğrulanamadı diyor. Biraz daha açabilir misin? Teşekkürler.
Direkt olarak alt satıra geçip yapıştırdım doğru mu?
"google-site-verification=nmbvrfA-j91EaA3jisKrKF0bsHziGFagv5dhB0t05x0" bu yazdığımı TXT kaydı olarak ekleyin -tırnak işareti olmadan-.
Düzeltme: Txt dosyasına değil, domainin DNS kaydına eklemeniz gerekiyor.
"google-site-verification=nmbvrfA-j91EaA3jisKrKF0bsHziGFagv5dhB0t05x0" bu yazdığımı TXT kaydı olarak ekleyin -tırnak işareti olmadan-.
Düzeltme: Txt dosyasına değil, domainin DNS kaydına eklemeniz gerekiyor.
Kast ettiğim yer burası değil ve açıklayamadım sanırım. Ayriyeten sub-domain kullanıyorsunuz yani bu anlattığım biçimde yapamayabilirsiniz. Ancak sorun değil az sonra açıklayacağım şekilde yapmanız da işinizi görecektir.
Buradaki dosyayı indirin, hostinginizin root dizinine yükleyin. Doğrulaya basın böylece doğrulamanız tamamlanacak.