Godfall Challenger Edition Ücretsiz Oldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Godfall Challenger Edition Ücretsiz

Epic Games Store bu hafta yine iki yeni oyunu ücretsiz olarak oyuncular ile buluşturuyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları ise Godfall Challenger Edition ve Prison Architect oldu. Oyunların normaldeki fiyatları ise 25 TL ve 50 TL. Şirket geçtiğimiz hafta ise Dead by Daylight ve while True: learn() oyunlarını vermişti. Godfall Challenger Edition ile son seviye Valor zırhının kilidini […]

Devamı: Godfall Challenger Edition Ücretsiz Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Neden? Optimizasyon sorunlarından dolayı mı?
Bu oyunu çıkmadan önce ciddi şekilde takip eden birisiydim. Baya da niyetlenmiştim. Çıkış yaptıktan sonra oynanışı izlediğimde büyük bir hype'a kapıldığımı fark ettim. Grafik basıp oynanışı basitliğe indirgemişler, büyük bir dünya yaratıp oyuncuyu sınırlandırmışlar, fiyatını ise hikayesiyle ve görev yapısıyla aşırıya kaçırmışlar. Zaten bu sürümün ücretsiz verilmesinde de oyuncuları çekmek var. Eminim bu da işe yaramadığında Epic Games tarafında tamamen ücretsiz olacaktır.

Bu oyunu çıkmadan önce ciddi şekilde takip eden birisiydim. Bayağı da niyetlenmiştim. Çıkış yaptıktan sonra oynanışı izlediğimde büyük bir Hype'a kapıldığımı fark ettim. Grafik basıp oynanışı basitliğe indirgemişler, büyük bir dünya yaratıp oyuncuyu sınırlandırmışlar, fiyatını ise hikayesiyle ve görev yapısıyla aşırıya kaçırmışlar. Zaten bu sürümün ücretsiz verilmesinde de oyuncuları çekmek var. Eminim bu da işe yaramadığında Epic Games tarafında tamamen ücretsiz olacaktır.

Bende sıkı takip ediyordum ve görselliği etkilenmişti beni, hala etkiliyor. İlk çıktığında çok pahalı geldi ve alamadım. Şimdi dedim fırsat bu fırsat ama sabahtan beri bakıyorum ve araştırıyorum yorumlar çok kötü. Günün birinde düzelir ümidiyle kütüphanemde tutacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı