Godot Engine 3D nasıldır?

Makaleler
5
Yer
𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣
Bir oyun yapıp Steam platformunda satmayı düşünüyoruz arkadaşımla. Ancak hem oyun motoruna hem de yayınlamaya bütçe ayırmak istemiyoruz bu yüzden oyun motoru kısmında bedava motorlara yönelmeye karar verdik. Araştırmalarımız sonucunda Godot Engine ile karşılaştık. Kullanan varsa ne kadar kaliteli? Artı eksileri nelerdir? Başka oyun motoru önerilerinizi de bekliyorum.

Önermem Unity bu iş için biçilmiş kaftandır hem Unity öğrenmek kolay çünkü YouTube'da bir sürü dersler var.

Önermem Unity bu iş için biçilmiş kaftandır hem Unity öğrenmek kolay çünkü YouTube'da bir sürü dersler var.
Ben Unity biliyorum ama yayınlarken para kazanma sınırı var (sınır kaç bilmiyorum) pro sürümü de pahalı o yüzden ücretsizlere yönelme gereksinimi duyduk. Siz biliyor musunuz Godot nasıl?

Godot güzel bir motor bu arada. Hafif, kolay ve düşük boyutlu. Profesyonel işler yapamazsınız ama iş görür.

Unreal Engine 4 kullanmayı da düşünebilirsiniz.

Ben Unity biliyorum ama yayınlarken para kazanma sınırı var (sınır kaç bilmiyorum) Pro sürümü de pahalı o yüzden ücretsizlere yönelme gereksinimi duyduk. Siz biliyor musunuz godot nasıl?

100.000 dolardan sonra para alıyor.

Godot güzel bir motor bu arada. Hafif, kolay ve düşük boyutlu. Profesyonel işler yapamazsınız ama iş görür.

Unreal Engine hakkında bilgim yok. Unity gibi para kazanma sınırı var mı? Oyun yayınlayacakken ne gibi şartları var? Daha sonrasında hukuki bir sorun çıkar mı karşımıza? Aydınlatırsanız sevinirim

Bence Unity kullansın daha iyi işler ortaya koyabilir ve yardım alması gerekirse kolayca alabilir.

Ben Unity biliyorum ama yayınlarken para kazanma sınırı var (sınır kaç bilmiyorum) pro sürümü de pahalı o yüzden ücretsizlere yönelme gereksinimi duyduk. Siz biliyor musunuz Godot nasıl?
Yayınlama ücreti yok (sadece steam para alıyor.) 3000 dolar ve üstü kazanırsan %5 alıyorlar.Pro sürümü de yanlış değilsem ücretsiz oldu.Çok büyük projelerle başlamayın ve aklınızda para kazanmak olmasın yoksa hiçbir şey yapamazsınız.Kolay bir şey değil.Önerim C# öğrenmeye başla aynı anda Unity'nin arayüzünü öğren.Oyun yapmaya yavaşça başla.Küçük projelerden büyüklerine yavaşça gidebilirsin.Birkaç yıla Steam'e oyun çıkaracak düzeye gelirsin.
Unreal Engine hakkında bilgim yok. Unity gibi para kazanma sınırı var mı? Oyun yayınlayacakken ne gibi şartları var? Daha sonrasında hukuki bir sorun çıkar mı karşımıza? Aydınlatırsanız sevinirim
UE4 %5 alıyor.Hukuki bir sorun olmaz.

Unreal Engine hakkında bilgim yok. Unity gibi para kazanma sınırı var mı? Oyun yayınlayacakken ne gibi şartları var? Daha sonrasında hukuki bir sorun çıkar mı karşımıza? Aydınlatırsanız sevinirim.

Unity sana oyun yaparken her şeyi veriyor silah, harita vb. ayrıcda 100.000 dolara ulaşmadıkça para almıyor ulaşsanda %5 gibi bir şey alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…