Godot Engine 3D nasıldır?

Teşekkürler. Ama bilemedim şimdi, C++ hakkında fikrim yok ve UE4 C++ kullanıyor. Blueprint'de takıldığım kısımlarda C++ kullanmam gerekecek. C# temel düzeyde de olsa biliyor olmak beni Unity veya Godot'da bir adım önde başlatır diye düşünüyorum. Yanlış mıyım?

Doğrusun ayrıca kod bloklarıyla nereye kadar? Ya C# ya da C++ öğren ki bu işte ilerle.

Blueprint"te takılmazsınız. Bp'ler ayrı bir dil kadar geniş ve detaylılar.Oyun 3D olacaksa Unity kullanmak hata olur.Bp'leri C++ bilseydin dahi öğrenmek zorunda kalırdın.Animasyon dahil çoğu şeyde kullanılıyorlar.Ayrıca Bp'leri tam öğrendikten sonra C++ öğrenmeye de başlarsan daha kolay olur.C++'dan C#'a geçiş de daha kolay olur.

Teşekkür ederim. Peki oyun yaptım yayınladım. UE4 şartları neler? Kazanç sınırı veya aklima gelmeyen herhangi bir şartı var mı?

3.000 dolar kazanırsan %5'ini vermek zorundasın.
3000 dolarda değil ne kazanırsan onun %5 yanlış hatırlamıyorsam.
Teşekkür ederim. Peki oyun yaptım yayınladım. UE4 şartları neler? Kazanç sınırı veya aklima gelmeyen herhangi bir şartı var mı?
İnternet daha detaylıca araştırabilirsin benim hatırladığım kadarıyla yok sadece %5'ini alıyor kazancının.

Ben Unity biliyorum ama yayınlarken para kazanma sınırı var (sınır kaç bilmiyorum) pro sürümü de pahalı o yüzden ücretsizlere yönelme gereksinimi duyduk. Siz biliyor musunuz Godot nasıl?
Unreal Engine'a baktınız mı? İlk başlarda karmaşık gelebilir. Oyundan belli bir ücret kazandığınızda kazancın %5'ini alıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…