9 9390 Kilopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 13 9 Temmuz 2020 #31 Godot Engine 3D demo oyunu Github üzerinde kaynak kodları var, indirip deneyebilirsiniz. Link
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.167 Çözümler 1 20 Temmuz 2021 #32 Kerem00 dedi: Godot güzel bir motor bu arada. Hafif, kolay ve düşük boyutlu. Profesyonel işler yapamazsınız ama iş görür. Unreal Engine 4 kullanmayı da düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Godot ile PUBG Mobile, CS GO gibi oyunlar yapılabilir mi?
Kerem00 dedi: Godot güzel bir motor bu arada. Hafif, kolay ve düşük boyutlu. Profesyonel işler yapamazsınız ama iş görür. Unreal Engine 4 kullanmayı da düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Godot ile PUBG Mobile, CS GO gibi oyunlar yapılabilir mi?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 20 Temmuz 2021 #33 El Hesap dedi: Hocam bu Godot ile PUBG Mobile, CS:GO gibi oyunlar yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Godot 4, Vulkan desteği ile gelecek, belki o zaman büyük çaplı projeler yapılabilir.
El Hesap dedi: Hocam bu Godot ile PUBG Mobile, CS:GO gibi oyunlar yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Godot 4, Vulkan desteği ile gelecek, belki o zaman büyük çaplı projeler yapılabilir.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.167 Çözümler 1 20 Temmuz 2021 #34 Kerem00 dedi: Godot 4, Vulkan desteği ile gelecek, belki o zaman büyük çaplı projeler yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman gelir? PUBG Mobile, CS GO falan büyük çaplı bir oyun mu ki? Kerem00 dedi: Godot 4, Vulkan desteği ile gelecek, belki o zaman büyük çaplı projeler yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam illa dahili olması şart mı? Bu tür şeyleri grafikleri iyi olsun diye kendimiz de kullanabiliyoruz diye biliyorum. @Kerem00 Son düzenleme: 24 Temmuz 2021
Kerem00 dedi: Godot 4, Vulkan desteği ile gelecek, belki o zaman büyük çaplı projeler yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman gelir? PUBG Mobile, CS GO falan büyük çaplı bir oyun mu ki? Kerem00 dedi: Godot 4, Vulkan desteği ile gelecek, belki o zaman büyük çaplı projeler yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam illa dahili olması şart mı? Bu tür şeyleri grafikleri iyi olsun diye kendimiz de kullanabiliyoruz diye biliyorum. @Kerem00
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 24 Temmuz 2021 #35 El Hesap dedi: Hocam illa dahili olması şart mı? Bu tür şeyleri grafikleri iyi olsun diye kendimiz de kullanabiliyoruz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun motorunun desteklemesi gerekmese niye güncelleme notlarında destek getireceğiz desinler?
El Hesap dedi: Hocam illa dahili olması şart mı? Bu tür şeyleri grafikleri iyi olsun diye kendimiz de kullanabiliyoruz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun motorunun desteklemesi gerekmese niye güncelleme notlarında destek getireceğiz desinler?