Emin.1
Decapat
C# popüler bir dil olduğu için birçok kaynak bulunmakta. Spesifik olarak önereceğim bir eğitim yok.
Tamamdır hocam teşekkürler
C# popüler bir dil olduğu için birçok kaynak bulunmakta. Spesifik olarak önereceğim bir eğitim yok.
Hocam dediğinizde kesinlikle haklısınız fakat yeni başlayacak biri için C# ve Unity ne kadar uygun. Yeni başlayacağım için bana çok zor geliyor ya da ben gözümde büyütüyorum.
Uzun vadede C# öğrenmek daha mantıklı ama tüm hayatım boyunca sadece Godot kullanacağım derseniz o zaman GDScript kullanabilirsiniz.
Sen ona bakma. Godot kullan bende Godot kullanıyorum. Bunu Godot daha iyi oldğu için değil yeni oyun yapacak kişinin oyun yapma mekaniklerine alışabilmesi için söylüyorum. Godot'u çözersin arada 1-2 yıl geçer Unity'e geçmek istersin Unity'den devam edersin.
Ama şunu da unutmamak lazım sen hangi programı istiyorsan onu kullan istersen Godot istersen unrealengine5. çok ta istersen scrath kullan. Tahminimce daha yeni başladığın için parayı takıntı etmiyorsundur yani kafana göre takıl. Son olarak kanal olarak, brackeys veya code monkey temel için iyidir, daha da üstüne çıkmak istersen amaçlarına göre spesifik araştırmalar yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.