Godus adlı oyunda nasıl hile yapılır?

Ne hile mi! Bir daha duymayayım, kendi emeğinizle yükselin. Hile yükleyince oyundaki bütün heyecan ve zevk kaçıyor.

İşte benim de bu yüzden zevkim kaçtı. Oyun kullarımın mutlu olabilmesi için para verdirmek istiyor. Ama bende kart falan yok. Bu yüzden bu oyunu bitirebilmem için tek çare hileye başvurmak.
Hile indirmeye çalışırken %99 virüs indirirsiniz, hiç böyle bir işe kalkışmayın.

Güvendiğim bazı siteler var. Her hileyi indirebildiğim ama ben bir tek oyunda çok fazla zorlanırsam hile ye başvuruyorum. Ama o sitede godus adlı bir oyunun hilesi yok. Oyunu bitirmek istiyorum. Ama tek çare o oyuna para yatırmak bende kart yok.

Yanlış yerdesiniz. Google'a yazın başlığı.
Hile/Korsan içeriklere destek verecek topluluk yok burada.

Tamam üzgünüm.
Siz rahatsınız, sizin paranız var. İstediğiniz oyunları Steam'den orijinal alabiliyorsunuz. Bende o kadar param yok. Yeni bilgisayar, telefon, tablet, oyun alacak hiç param yok. Ben bu bilgisayarı zar zor aldım zaten. Oyun oynayıp biraz keyif almak istiyorum. Ama onlara ve iç satımlara verecek kadar param veya kartım yok. Birazcıkta olsa keyif alıp eğlenmek istiyorum. Ama sadece korsana gücüm yetiyor. Hepinizden özür dilerim. Bu benim son yazışım. Ve artık bir daha ne uğrayacağım ne de yorum yazacağım yardım etmediğiniz için sağ olun.

Son düzenleme:
Tamam üzgünüm.
Siz rahatsınız, sizin paranız var. İstediğiniz oyunları Steam'den orijinal alabiliyorsunuz. Bende o kadar param yok. Yeni bilgisayar, telefon, tablet, oyun alacak hiç param yok. Ben bu bilgisayarı zar zor aldım zaten. Oyun oynayıp biraz keyif almak istiyorum. Ama onlara ve iç satımlara verecek kadar param veya kartım yok. Birazcıkta olsa keyif alıp eğlenmek istiyorum. Ama sadece korsana gücüm yetiyor. Hepinizden özür dilerim. Bu benim son yazışım. Ve artık bir daha ne uğrayacağım ne de yorum yazacağım yardım etmediğiniz için sağ olun.
Benim de oyuna verecek çok param yok dostum. Kaldı ki ev geçindiriyorum. Fakat Steam, Epic Games gibi sağlayıcılar arada bir bedava oyun veriyor. Mesela onları takip et. Ücretsiz oyunlar mevcut. İyi bir takiple kütüphanene 20-30 sağlam oyun toplarsın. Bunları yavaş yavaş oynarsın hem. Sen gitme bir yere burayı takipte kal. Sana hep yardımcı oluruz. Fakat korsan ve hileye değil. Hatta bedava oyun düşünce buraya biz hemen yazıyoruz. Sen de hemen kaparsın oyununu. Anlaştık mı güzel dostum?

Tamam üzgünüm.
Güle güle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı