Göbek eritilip kas oranı arttırılabilir mi?

Thezzerss

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle 6-7 ay spor yapıp 1 sene ara verdim şimdi 2 aydır yapıyorum.
180 79kg şu an boyumla kilom orantılı ama bariz bir şekilde göbek var şu an herhalde skinny fat olarak geçiyorum kas oranımı arttırmam lazım bir günde şunları yiyorum.
80G yulaf 5 yumurta 1 muz.
170-180G pilav 350-400G tavuk göz kararı az kuru yemiş ve şu andan itibarende kreatine başlayacağım 3-4 ay sonra göbeği tamamen eritip kas oranımı arttırabilir miyim bunları yaparsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu beslenme ile kalori ve makrolar uyuşuyorsa yapabilirsin. Şu an hesaplamaya vaktim yok ama şu videoyu izle tam anlamıyla aradığın şey

Merhaba öncelikle tüm vücudu kapsayacak artı olarak da bölgesel yoğunlasacaginiz bir antereman oluşturmanız lazım. Daha sonra bunu ortalama haftada 3 güne yayıp minimum 1 saat yaparsanız , kısa sürede sonuç alırsınız. Birde buna ek olarak yüzme havuzu aktivitesi yaparsanız , değişim sizi çok memnun edecektir. Saygılar.

Yazmayı unutmuşum haftada 5 gün gidiyorum pazartesi göğüs salı sırt çarşamba omuz perşembe kol cuma bacak olmak üzere.

Yazmayı unutmuşum haftada 5 gün gidiyorum pazartesi göğüs salı sırt çarşamba omuz perşembe kol cuma bacak olmak üzere.
İstikrarlı olarak devam ettiğiniz sürece , sonuçları alırsınız, spor yapıyor olmanız sizin için çok iyi. Saygılar

Tek bölge kas gelişimi açısından en kötü split. En azından Itiş Çekiş Bacak off Itiş Çekiş off yapmanızı öneririm.

Tek bölge kas gelişimi açısından en kötü split. En azından ıtiş çekiş bacak off ıtiş çekiş off yapmanızı öneririm.

Pazartesi göğüs-triceps salı sırt-biceps çarşamba bacak-omuz perşembe göğüs-triceps cuma sırt-biceps cumartesi omuz nasıl olur?

Pazartesi göğüs-triceps salı sırt-biceps çarşamba bacak-omuz perşembe göğüs-triceps cuma sırt-biceps cumartesi omuz nasıl olur?
Omuza komple bir gün ayırmak yerine omuzu göğüs triceps gününe alabilirsiniz. Zaten omuzda yapılacak taş çatlasa 3 hareket var 15dkda biter ekstra gün vermeye gerek yok.
Göğüs-tri-omuz
Sırt Biceps
Bacak
Off
Göğüs tri omuz
Sırt biceps
off
gibi. Eğer derseniz bacağa komple bir gün ayırmak istemiyorum bir gün daha offum olsun hem de haftada 2 kere uyarayım quadricepsi bir güne, arka bacak ve kalçayı diğer güne koyarsınız.
Göğüs tri omuz quad
Sırt biceps arka bacak kalça
gibi. Bunu haftada 2 kere yaparsınız 3 gün offunuz olur. Set sayısını yüksek tutmayın ki bir idmanda fazla birikmesin. 2 set idealdir hareket başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…