Göbek eritmek

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Merhabalar önceden kilo verme hakkında konu açmıştım ama gerçekten çok zor kilo vermek sigara kullanıyordum normalde 2 gün önceye kadar sigara içmeme kararı aldım göbeğim cidden bayağı çıkmaya başladı. Kilom 85 YouTube'dan egzersizlere baktım yapayım dedim, ölüyordum neredeyse. Su orucu falan var ama aç kalmak da istemiyorum. Full malum gelişim çağındayım 😀 çıkmaza düştüm diyet desen sabahları zor kalkıyorum. Zaten kahvaltı genelde yapmıyorum, nasıl verebilirim bu kiloları? 70 kilo olmak istiyorum 15 kilo...

Merhabalar önceden kilo verme hakkında konu açmıştım ama gerçekten çok zor kilo vermek sigara kullanıyordum normalde 2 gün önceye kadar sigara içmeme kararı aldım göbeğim cidden bayağı çıkmaya başladı. Kilom 85 YouTube'dan egzersizlere baktım yapayım dedim, ölüyordum neredeyse. Su orucu falan var ama aç kalmak da istemiyorum. Full malum gelişim çağındayım 😀 çıkmaza düştüm diyet desen sabahları zor kalkıyorum. Zaten kahvaltı genelde yapmıyorum, nasıl verebilirim bu kiloları? 70 kilo olmak istiyorum 15 kilo...
Hamur işine yüklenme protein ağırlıklı beslenmeye çalış. Ekmek yerine yulaf ezmesi tercih et. Kalori sayımını düzgün yaparsan çok rahat verirsin. Eğer bir zahmet hareket etmeyi de ihmal etmezsen süreci hızlandırırsın. Ha bu arada şekeri mutlaka kes 👍

Karin bolgesini etkileyen geciren spor hareketleri yapacaksin. Oyle erir gibi.

Bir de karin bolgesini titreten aletler var. Onu da dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hamur işine yüklenme protein ağırlıklı beslenmeye çalış. Ekmek yerine yulaf ezmesi tercih et. Kalori sayımını düzgün yaparsan çok rahat verirsin. Eğer bir zahmet hareket etmeyi de ihmal etmezsen süreci hızlandırırsın. Ha bu arada şekeri mutlaka kes 👍

Az önce kola alacaktim vazgeçtim :D

Mekik gibi mi hocam?

O şekilde yağ verilmez dostum yanlış yönlendirme yapıyorsun. Özellikle Sedanter kilolu kişiler için bel bölgesinde rotasyon, mekik gibi hareketler önerilmez kendine sakatlar daha doğrusu fıtık olur. Yapılacak iş belli kalori sayımı ve protein ağırlıklı beslenme düzeni. Günde 1000 mekik çekse de kalori açığı oluşturmazsa o kilo gitmez üstüne üstelik kendini sakatlar. Araştırmadığınız konularda yorum yapmanız insanın ömür boyu uğraşacağı bir hastalığa yol açabilir. YAPMAYIN!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı