Göbek nasıl erir?

Daha fazla  
Sanki çok hafif bir göbeğim var gibi. Bunu nasıl hızlı eritebilirim? 183 boyunda ve 75 kiloyum.

Son düzenleme:
Göbek nankördür. Hızlı bir şekilde eritemezsin sağlam bir diyet ve kardiyo.
başlangıç seviyesinde gibi tam. dışardan bakınca görünmüyor ama şuanlık. 183 boyunda 75 kiloyum.

Kardiyorlarla yağlı ve şekerli beslenmeni azaltarak.
aile evi ustam aile evi... gel de anlat onlara. üniversiteler açılıyor artık. KYK yemeklerini biliyoruz. tam sırası

Bence kardiyo ve diyete ihtiyacın yok. Ekmek abur cubur asitli içeceği kesmek ve saat akşam 7'den sonra biraz kuruyemiş ile akşamı kapatırsan sonuç alabilirsin.

Vallahi bende aynı durumdayım aile evindeyim ayrıyettten spora gidiyorum sürekli yağlı yemekler tatlılar artık dayanamıyorum yiyorum aile evinde nasıl bir çözüm üretilir pek fikrim yok açıkçası

Vallahi bende aynı durumdayım aile evindeyim ayrıyettten spora gidiyorum sürekli yağlı yemekler tatlılar artık dayanamıyorum yiyorum aile evinde nasıl bir çözüm üretilir pek fikrim yok açıkçası
az kaldı ustam 2 ekime kadar sabır, sonra kendi bildiğimiz olacak. o zamana kadar umarım şişmez göbeğim

Keşke benim de olsa göbeğim hele sırtüstü yastlanınca karın içeri gidiyor.
benimde o zaman karnım gözükmüyor ki zaten sadece yandan baktığımda biraz şiş gibi

Bence kardiyo ve diyete ihtiyacın yok. Ekmek abur cubur asitli içeceği kesmek ve saat akşam 7'den sonra biraz kuruyemiş ile akşamı kapatırsan sonuç alabilirsin.
bu aralar düzenli yürüyüş yapıyorum akşamları. aile evinde biraz sınır geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…