Ozi_39 Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Yaz geldi göbeğim çok belli oluyor. Göbeğimi eritmek istiyorum, ne yapabilirim? Taktik verir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2024
Yaz geldi göbeğim çok belli oluyor. Göbeğimi eritmek istiyorum, ne yapabilirim? Taktik verir misiniz?
K KaTuRL Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 30 Mayıs 2024 #2 Ozi_39 dedi: Yaz geldi göbeğim çok belli oluyor. Göbeğimi eritmek istiyorum, ne yapabilirim? Taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ağırlıklı veya ağırlıksız squad yapabilirsin ağırlıklı yaparsan bacak ve kol kasında gelişir
Ozi_39 dedi: Yaz geldi göbeğim çok belli oluyor. Göbeğimi eritmek istiyorum, ne yapabilirim? Taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ağırlıklı veya ağırlıksız squad yapabilirsin ağırlıklı yaparsan bacak ve kol kasında gelişir
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 30 Mayıs 2024 #3 Ozi_39 dedi: Yaz geldi göbeğim çok belli oluyor. Göbeğimi eritmek istiyorum, ne yapabilirim? Taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kalori açığı + kardiyo + ağırlık antrenmanı. Eğer salona gidemiyorsan en azından kalori açığı bırakıp bisiklet falan sür.
Ozi_39 dedi: Yaz geldi göbeğim çok belli oluyor. Göbeğimi eritmek istiyorum, ne yapabilirim? Taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kalori açığı + kardiyo + ağırlık antrenmanı. Eğer salona gidemiyorsan en azından kalori açığı bırakıp bisiklet falan sür.
S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.664 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #4 Az ye çok koş. Mümkünse fitness yap.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #5 Ozi_39 dedi: Yaz geldi göbeğim çok belli oluyor. Göbeğimi eritmek istiyorum, ne yapabilirim? Taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bol bol spor yap kanka.
Ozi_39 dedi: Yaz geldi göbeğim çok belli oluyor. Göbeğimi eritmek istiyorum, ne yapabilirim? Taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bol bol spor yap kanka.
Screpie Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #6 Öncelikle bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok. Kalori açığı yaratıp kilo verdiğinizde göbek bölgesindeki yağlar da diğer bölgeler gibi eriyecektir.
Öncelikle bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok. Kalori açığı yaratıp kilo verdiğinizde göbek bölgesindeki yağlar da diğer bölgeler gibi eriyecektir.