- Makaleler
- 3
Selam arkadaşlar skinny fat sayılır biriyim eti haftada bir falan yiyen protein desen 0 belki arada yumurta yapıyorum sabahları ondan alıyorumdur klasik bir Türk genci olarak evdeki yiyecekler ile belli bir yeme içme düzenine girerek göbeğimdeki yağları eritmem veya işte yağ oranını düşürmem mümkün mü? Pek bir şey olmuyor evde genelde sabah kahvaltısı peynir zeytin akşam da sebze yemeği makarna pilav falan. Çok da yağlı yemeden 2 öğün yesem su içmeye dikkat etsem haftada 4 gün biraz daha göbeğe yönelik kardiyo ile yağlarımdan kurtulmam mümkün mü? Yok protein al kilonun bilmem kaçı kadar kas kütlesi ekle sonra yağ ver falan imkansız arkadaşlar. Ne spor salonuna para var ne ete süte tavuğa. Yani kısaca gerçekçi cevaplar bekliyorum bu skinny fat ile ilgili olan bütün videoları izledim ama hepsi kas ekle falan filan diyor gidip 1 seferliğine spor aletleri alsam bile doğru düzgün yemek yemediğim için bir gelişme olacağını sanmıyorum boşa kürek çekerim. Bari kas değil de şu yağları eritebilsek biraz.