1 1GB VRAM Attopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 84 16 Kasım 2023 #11 T21 dedi: Cicikler, kızların cicikelerden büyük olana kadar devam. Genişletmek için tıkla... Yaşıtlarıma göre büyük şu anda. T21 dedi: Küçük kas gruplarını da çalışabilirsin, bazıları vücut ve denge için önemli. Ön kol, lats, adonis, kalf falan. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışıyorum ancak kemiklerim çok ince olduğundan iri durmuyorlar.
T21 dedi: Cicikler, kızların cicikelerden büyük olana kadar devam. Genişletmek için tıkla... Yaşıtlarıma göre büyük şu anda. T21 dedi: Küçük kas gruplarını da çalışabilirsin, bazıları vücut ve denge için önemli. Ön kol, lats, adonis, kalf falan. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışıyorum ancak kemiklerim çok ince olduğundan iri durmuyorlar.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #12 1GB VRAM dedi: Hocam çalışıyorum ancak kemiklerim çok ince olduğundan iri durmuyorlar. Genişletmek için tıkla... Küçük kas gruplarını çalıştırman yeterli, şov yapmasan da olur. Sonuçta büyük kas gruplarına yardımcı olan kaslar bunlar.
1GB VRAM dedi: Hocam çalışıyorum ancak kemiklerim çok ince olduğundan iri durmuyorlar. Genişletmek için tıkla... Küçük kas gruplarını çalıştırman yeterli, şov yapmasan da olur. Sonuçta büyük kas gruplarına yardımcı olan kaslar bunlar.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 16 Kasım 2023 #13 1GB VRAM dedi: Evet. Hocam hangi bölgeye eksik duruyor bir tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Pek bir eksik bölge gözlemleyemedim, sadece omuz ayrımını tam kestiremedim. Belki arka omuzu aksatıyorsundur. Ama bence böyle ayrıntılara şuan takılma, tam gaz devam.
1GB VRAM dedi: Evet. Hocam hangi bölgeye eksik duruyor bir tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Pek bir eksik bölge gözlemleyemedim, sadece omuz ayrımını tam kestiremedim. Belki arka omuzu aksatıyorsundur. Ama bence böyle ayrıntılara şuan takılma, tam gaz devam.
mhmt_6 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #14 Hocam şu an gelişim durumunuz nasıl?