Göğüs idmanı önerisi

masad34

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar upper lower yapacağım göğüs için 2 seçenek var:
1. antrenman: Bench press, incline dumbell press.
2. antrenman: Dumbell bench press, dumbell fly.
2.seçenek ise:
1. antrenman: Bench press, incline dumbell press.
2. antrenman: Dumbell bench press, incline chest press veya normal chest press.
Neden sadece dambıl fly hareketini değiştirdin diye sorarsanız hem bazı yerlerde o harekete kötü söyleyenler vardı hem de chest press hareketini seviyordum. Yani benim tek sorunum dambıl fly. Sizce hangisi benim için daha yararlı olur. Üst göğüs alt göğüs yönündende değerlendirebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Makinede fly varken dumbell fly neden?

Antrenmanı hazır buldum adam göğsünün iyi geliştiğini yazmış. Makinede Fly'ı bende araştırdım ama bazı sitelerde dambıl Fly'ın daha iyi olduğu yazıyordu.

Sizce fly mı chest press mi?

Dumbell Fly'ın hiçbir yanı makineden iyi değil. En azından 1 idmanda fly bulunsa güzel olur.

Peki onun yerine chest press koysam bana eksisi veya artısı olur mu?

Dumbell press var zaten 1. seçenek güzel. 2. antrenmanda dumbell fly yerine makine fly güzel olur. Dumbell fly iyi değil çünkü.

Son düzenleme:
Makinede fly varken dumbell fly neden?
Hocam ben ikisinide yaptımda üst göğüste incline bir press sonrası incline fly daha iyi geliyor gibi.

Flat fly yerine makina ama iyi olabilir sanırım.

2 hareket göğüsün yanına 1 veya 2 hareket daha koyarsan iyi olur haftada 20 seti geçme 25-26 setlerden 20’ye düştüm daha verimli oldu

Incline fly güzel zaten de düz dumbell fly yapmak için bir sebep yok.

Hocam göğüs haftada 10-12 set oluyor bu antrenmanda sıkıntı olmaz heralde.

Fly yaparım benim için sıkıntı yokta chest pressi çok severim bu programda fly hariç onun muadili hareket var mıdır chest pressle değişince artı verecek. Yoksa yarın direkt bu antrenmana başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…