Göğüs kılları nasıl alınır?

İyi bir cihaza ulaşabiliyorsan makineyle olabilir, tüy dökücü krem kullanılabilir, daha uzun süreli çözüm olarak epilasyona gidebilirsin ya da mazoşist bir arkadaşımın yaptığı gibi: Görsel alıntıdır ama uygunsuz bölge ve yüz sansürlenmiştir. :D

5563572a18f93e5856e3d4b7.jpg


Not: Arkadaşımın yaptığını tavsiye etmiyorum. :D
 
Derinin nasıl olduğu ağda da çok önemli çünkü bazı derilerde kırmızı noktalar çıkıyor 1-2 gün sürüyor ve yanıyor. (Benim derim öyle) Kremlerle hemen geçmesi için çaba harcıyorum ama maalesef en az 1 gün sürüyor. O yüzden gitmeden 1-2 gün önce denemeni tavsiye ederim.
 
Acıya dayanabiliyorsan sir ağda yaptır. Bacakta vs. ağda milletin abarttığı kadar acı vermiyor ama göğüs derisi hassas olduğu için acı katsayısı artabilir. Yine hassas olduğundan oraya özel ağda kullanman şart.

Tüy dökücü, jilet ve makine acısız ve daha zahmetsizdir ancak kılların da ona göre çıkar tabii ki.

Yaz nedeniyle kısa vadeli kıllardan kurtulmak için ağda, uzun vadeli epilasyon tercihim.
 
Makineyle çok kısa alıp, kısa bi şekilde hepsi görününce de çok kötü görünmüyor bence. Ne ağdayla bilmem neyle uğraşmış olursunuz ne de sürekli kökten çıktıça yeniden almak zorunda, ne de olsa zaten kökten almamış oluyorsunuz.

Örneğin şu görseller bence pek de kötü görünmüyor:

Crmg0_cXgAAnxBQ.jpg
 
Zaten belli bir seviye kısalttıktan sonra ağda düşünüyordum. Peki sadece makineyle kessem 5 gün iş görür mü?
Hocam nasıl aldınız? Neredeyse yaz geldi, tatile falan çıkacağım ve göğüs kıllarımı almam gerek. Geçen ilk önce ağda yapmayı denedim ama hem çok acıyordu hem de alınmıyordu, bende makine ile aldım. Fakat ağda gibi dipten almadığı için çimen gibi kötü gözüküyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı