Göğüs kıllarımı nasıl alabilirim?

SeeAndLive

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 16 yaşındayım ve göğüs göbek kıllarımı almak istiyorum. Evde tüy dökücü krem ve tıraş makinesı var sizce hangisi ile almam daha mantıklı?

Merhaba, 16 yaşındayım ve göğüs göbek kıllarımı almak istiyorum. Evde tüy dökücü krem ve tıraş makinesı var sizce hangisi ile almam daha mantıklı?
Tüy dökücü krem daha mantıklı. Jiletle de alabilirsin.

Hangisi daha ince çıkarır
İnce çıkarır diye bir şey yok hurafelere inanmayın. Şuan ki kılınız nasıl ise ileride de öyle olacak. Traş makineniz 0 almaz ondan dolayı kötü görüntü bırakır ondan traş makinesi ile almayın dedim.

Tıraş makinesi ile al gitsin ama şu an inceyse alma derim ileride pişman olursun.
Hocam çok ince sadece göğüs arasından aşağıya doğru var tüy tüy hepsi ama şu sıkıntı var tek mememde jinokomasti var zaten o kötü gözüküyor kıllar ayrı kötü gözüküyor.Kızların yanına havuza gidicem gidemiyorum kıllardan.

İnce çıkarır diye bir şey yok hurafelere inanmayın. Şuan ki kılınız nasıl ise ileride de öyle olacak. Traş makineniz 0 almaz ondan dolayı kötü görüntü bırakır ondan traş makinesi ile almayın dedim.
2-3 seneye kötü görüntü oluşur mu

Ağda dışında bir şey ile alacaksan alma. 16 yaşındasın kafanı duvarlara vurursun 2-3 seneye haberin olsun.
Şimdi almassamda sıkıntı oluyor ya peki ağda ile alsam 2-3 seneye kafamı vururmuydum duvarlara ağdayla alsamda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı