Arc raiders tek başına daha çok sarar bence. Solo King olarak takılırsın hocamSteam indiirmlerinden oyun alacağım tek başıma oynayabileceğim oyun arıyorum BF6 veya Arc Raiders ikisinin arasında kaldım. Veya Steam iyi indirim önerileriniz var mıdır?
Arc Raiders öneririm. Ben de solo oynuyorum. 30 saati devirdim. Çok keyifli gerçekten. Mikrofonla diğer oyuncularla iletişime geçmek oyunu bambaşka bir noktaya taşıyor.
BF6 son günlerde epey oyuncu kaybetti. Daha sağlam indirimler alacaktır. O yüzden bu indirim döneminde Arc Raiders alıp sonrasında daha iyi indirim gördüğünde BF6 alabilirsiniz.
Arc Raiders'ı alırken Eneba'ya bakmanızı öneririm. Ben oradan indirim koduyla 950 liraya almıştım. Steam kodunu direkt gönderiyorlar.
BF6 kesinlikte tavsiye ederim arkadaşın varsa inanılmaz zevkli yoksa bile al beraber oynarız ekip var. Grafikler, yıkım, aksiyon her şey mükemmel.
30 saatin sonunda beni sıkmadı ama her oyun gibi elbet sıkacaktır bir noktada. Ben şimdilik gayet keyif alıyorum. Bir de yüzeye her çıkış ayrı bir hikaye sunuyor. Diğer oyuncuların ne yapacaklarını, nasıl davranacaklarını bilmediğin için sürekli yeni şeyler yaşıyorsun.Hocam Ark raiders da hep aynı şeyleri yapıyoruzya o belli bir süre sonra sıkmıyor mu?
Hocam aslında BF'ye daha yakındım ama Arc Raider'sı herkesin övmesi fikrimi değiştirdi.
30 saatin sonunda beni sıkmadı ama her oyun gibi elbet sıkacaktır bir noktada. Ben şimdilik gayet keyif alıyorum. Bir de yüzeye her çıkış ayrı bir hikaye sunuyor. Diğer oyuncuların ne yapacaklarını, nasıl davranacaklarını bilmediğin için sürekli yeni şeyler yaşıyorsun.
Bu tarz extraction shooter oyunları ilginizi çekiyorsa eğlenirsiniz. Ancak aklınızda BF 6 varsa ve ona daha yakın hissediyorsanız alın geçin.
Ben de aynı ikilemi yaşayıp Arc Raiders aldım. Canım BF6 oynamak istediğinde redsec modundaki Gauntlet'i oynuyorum. Tamamen ücretsiz zaten orası biliyorsunuzdur. BF6 güzel bir indirim aldığında onu da satın alacağım. Şimdilik Arc Raiders bu kadar oyuncuya sahipken ve çok daha canlıyken ben bunu tercih ettim.
BF6 için "Battle Royale" modları ücretsiz sunuldu. Gauntlet modunda 4 kişilik takımlar olarak gerekli puanları alıp yarışıyorsunuz. 4 turdan oluşuyor. Son tura 2 takım kalıyor, kazanan oyunu alıyor. Ben bunu oynuyorum canım BF oynamak istediğinde.Evet hocam Arc Raiders alacağım BF6'nın daha fazla indirim almasını beklemek daha mantıklı geliyor çok pahalı şimdilik belki de Epic'den BF6 Steam'den Arc Raiders alırım Epic'te daha ucuz diye duymuştum.Bide hocam bu redsec modunda guntlet tam olarak ne oluyor güzel bişeyse indireyim.
BF6 için "Battle Royale" modları ücretsiz sunuldu. Gauntlet modunda 4 kişilik takımlar olarak gerekli puanları alıp yarışıyorsunuz. 4 turdan oluşuyor. Son tura 2 takım kalıyor, kazanan oyunu alıyor. Ben bunu oynuyorum canım BF oynamak istediğinde.
Yine BF6'nın Battle Royale modu da ücretsiz. Ben Battle Royale sevmediğim için onu oynamıyorum. Gauntlet modu normal BF atmosferine daha yakın oluyor.
Steam'den ya da Epic'ten BF6'yı indirip bu modlara ücretsiz erişebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.