Göğüs ve sırt ağrısı

Wei Shen

Centipat
Katılım
1 Eylül 2019
Mesajlar
215
Çözümler
2
1 haftayı geçti göğsümün tam ortasında bir ağrı ve yanma var. Sol tarafa yayılıyor genelde, bazen sağda da oluyor ve sabah kalktıktan sonra başlıyor. Geçen hafta göğüs doktoruna gittim, hastanede doktor yok. Bir kaç gün sonra 2. kez gittim randevular falanda kapalı sonra kayıt olmak isteyince hastanede çalışan göğüs doktoru olmadığını öğrendim (Klasik küçük 'devlet hastanesi'). Neyse bugünde randevulu olarak dahiliyeye gittim derdimi anlattım. Öksürük yok, şiddetli olmayan ama geçmeyen göğüs ve sırt ağrım ve yanma var dedim. Muayene etti, ciğerleri dinlendi sıkıntı yok gözüküyor dedi. Reflü ve gastrit olabileceğini söyledi işte ağzıma baktım reflün var dedi. Bende bir kaç gün mide yanması yaşadım ama şimdi mide yanmam yok. Sabah gidip aç karnına kan tahlili verip ve akciğer röntgeni çektireceğim. Böyle bir şey tecrübe edenler bilgilendirirse sevinirim. :)
 
Son düzenleme:
Kesinlikle iyi bir kardiyoloji doktoruna görünmelisiniz onun dışında internette yazanlara bakmayın.
Ağrı merkezi göğsün ortası olduğu için bilemedim ama yarın dahiliyeden çıkan sonuca göre kardiyoloji bölümüne gözükeceğim. İyi doktor bulmak için Ankara'ya uçak bileti almak gerek, elimizdekilere güvenmekten başka çaremiz yok. İnternet konusunda haklısın, 100 tane şey yazıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı