METANİC
Kilopat
- Makaleler
- 3
Hocam ben işi şansa bırakmak istemiyorum ya sonuçta az paralar vermiyoruz kolay değil yenisini almak.
Dediğim gibi siz bilirsiniz önlem almaktan zarar gelmez.
Hocam ben işi şansa bırakmak istemiyorum ya sonuçta az paralar vermiyoruz kolay değil yenisini almak.
1-2 yıl önce şiddetli bir yıldırım çarpmıştı bizim modem bozulmuştu amcamların ise televizyon ve şarja takılı laptopları bozulmuştu ve laptop bir daha tamir olmamıştı. Bende kapatıyorum demek istediğim.
İyi bir psu ve iyi bir elektrik akımı varsa gram zarar gelmez. Benim elektrik akımım çok iyi değil fakat psuma güveniyorum. 2 3 defa gök gürültülü sağanak yağmur yağdı sadece 1 inde elektrik gitti ve pcye zarar vermedi.Bilmiyorum alışkanlık oldu fakat gök gürültülü sağanak yağışlı havalarda PC'yi salterden kapatıp Tunçmatik priz kullanıyorum. Akım korumalı onunda tuşuna basıp kapatıyorum sizin de böyle alışkanlıklarınız var mı?
Modemler bozuluyor eski ise. Benim modem 5 yıllıktı, 4 ay önce yıldırımdan bozuldu.1-2 yıl önce şiddetli bir yıldırım çarpmıştı bizim modem bozulmuştu amcamların ise televizyon ve şarja takılı laptopları bozulmuştu ve laptop bir daha tamir olmamıştı. Bende kapatıyorum demek istediğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.