Gökhan'ın Çalışmaları

Anlatayım, kolonları ilk başta araba için almıştık. 2 tanesi arttı tabi. Proneer marka 2 adet ızgaralı hoparlör boşta duruyordu.
Var olan arka uydularımın içerisini açtım ve olduğu gibi paralel bir hat çektim ve 1 adet hoparlör daha ekledim.

Ses kalitesine gelirsek :D Ben fazlasıyla memnunum. Eskisinden daha iyi oldu hatta. Tiz sesleri tam olarak alamıyordum önceden.
Logitech X-530 ses sistemine ilave ettim.

Çünkü bu ses sisteminin uyduları çok yetersiz kalıyor. Tiz sesleri alamıyorsunuz. Ama bu yaratıcı uydular sayesinde ziyadesiyle alıyorum :) Sub 25, uydulara ise toplamda 45 W veriyor.
Açıkçası ölene kadar kullanmayı planlıyorum :) Kalıcı olarak kullanmayı planlıyorum. Ev yansa da kullanacağım gibi geliyor bana :)
Şuan ki hedefimde SSD, oyuncu klavye-mause seti var. Param geldiği gibi bunları satın alacağım. En son belleği 8 GB yaptım :)

İleride hobi amaçlı iyi bir hoparlör kabini yapmak istiyorum aslında. 100 TL yeterli olur diye düşünüyorum. Ama çok da gerekli bulmuyorum.

Ya zaten hoparlör kabini maliyetsiz bir iş. Daha çok becerememekten korkuyorum ben.
Şuan var olan paramı SSD ve oyuncu donanımlarına harcamakta kararlıyım :)
Ses sistemini ileride yaparım artık :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı