Photoshop çalışmaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ellerinize sağlık. Bir şey sormak istiyorum bu işe nasıl başladınız? Yeni başlayanlar için önerileriniz varmı?
Afgan Rasulov adlı bir Youtube kanalında photoshop öğrenek başladım fakat kanal daha çok tasarım değil photoshop ve fotoğraf düzenleme üzerine ara ara afiş hazırlama gibi şeyler var fakat yeterli değil neyin nasıl kullanıldığını öğrendikten sonra tasarım olarak adlandırdığımız banner vs. çalışmalara bakıp taklit etmeye çalıştım "how to make" şeklinde Youtube'ta aratarak tasarım için farklı teknikler öğrendim ve ardından özgün kendi çalışmalarıma başladım fakat hala ahım şahım çok güzel değiller hala bilmediğim çok şey var.

İyi geceler. İstek çalışma kabul ediyor musun?

Blending options konusunda biraz eksiklikler var gibi bunu giderirsen tam olacak gibi. Mesela oblivion çalışmasındaki ışık yansımaları ve kenarların fazla keskin olması, sanırsam birde "çalışması" yazısında çok yakın bir gölge eklemişsin (?) ve yazının diğer taraflarında gölge olmaması biraz işi bozmuş, saydamlığı azaltıp biraz uzaklaştırarak ve uygun maskeleme modunda koyarsan çok daha güzel olabilir. Aynı şekilde playmat çalışmasında.

Technopat çalışmasında yansımayı deforme edip, geçişli bir bulanıklık ve geçişli bir saydamlıkla çok daha gerçekçi yapabilirsin, aynı zamanda arka plan rengi seçimin çalışmayı biraz boğmuş sanki.

Vektör ve plan olarak çok güzel çalışmalar bence.

Blending options konusunda biraz eksiklikler var gibi bunu giderirsen tam olacak gibi. Mesela oblivion çalışmasındaki ışık yansımaları ve kenarların fazla keskin olması, sanırsam birde "çalışması" yazısında çok yakın bir gölge eklemişsin (?) ve yazının diğer taraflarında gölge olmaması biraz işi bozmuş, saydamlığı azaltıp biraz uzaklaştırarak ve uygun maskeleme modunda koyarsan çok daha güzel olabilir. Aynı şekilde playmat çalışmasında.

Technopat çalışmasında yansımayı deforme edip, geçişli bir bulanıklık ve geçişli bir saydamlıkla çok daha gerçekçi yapabilirsin, aynı zamanda arka plan rengi seçimin çalışmayı biraz boğmuş sanki.

Vektör ve plan olarak çok güzel çalışmalar bence.
Oblivion Türkçe Yama Çalışması için yaptığım çalışmanın acemice olduğunun farkındayım zira eski bir çalışmaydı şu Technopat kısmına gelirsek o benim yaptığım ilk çalışma 1 yıl önce bu forumda paylaşmıştım bonus kısım olarak üstüne açıklama getirmiştim ama gözünden kaçırmış olmalısın.

• Beğen
İfadeler: EBK
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı