Ulaşım ne kadar sürer, ne kadara mâl olur?
Hocam Milli kütüphane de vs inip metro yapsam nasıl olur? Ücret farkı olur mu? Ve de daha kısa sürmez mi?Yurdun oradan 115 nolu otobüse binip Sayıştay durağında ineceksin, oradan da Hazine ve Maliye Bakanlığı durağından 411 veya 487'ye bineceksin. Yaklaşık 1 saat ve 2 otobüs kartı kadar sürer. Öğrenci Abonmanı ile ulaşım aylık 350'ye denk gelir.
O da bir seçenek. Otobüsler direkt içeri giriyor, daha az yürütüyor o sebeple söyledim. Fiyat farkı olmaz abonman yaptıracağın için.Hocam Milli kütüphane de vs inip metro yapsam nasıl olur? Ücret farkı olur mu? Ve de daha kısa sürmez mi?
Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Bu arada yurt hakkında bilginiz var mı vereceğiniz?O da bir seçenek. Otobüsler direkt içeri giriyor, daha az yürütüyor o sebeple söyledim. Fiyat farkı olmaz abonman yaptıracağın için.
Ben Ankara'dan taşınalı çok oluyor hocam, o yüzden yurt hakkında güncel bilgim yok ne yazık ki ancak ulaşım bilgileri güncel.Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Bu arada yurt hakkında bilginiz var mı vereceğiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.