Gömülü 4 GB RAM 4+4 mü, 4+8 mi yapılmalı?

Model derken Lenovo doğru anladıysam yoksa şu mu lenovotm ideapadtm 110.

Bak kardeşim. Laptop buysa bu sitede teknik özellikler kısmında maksimum 8 GB DDR3 bellek desteklediğini söylüyor. Yani 12 GB RAM takamazsın. 4+4 yapman lazım. Ve alacağın RAM'i DDR3 olarak almalısın.

Bak kardeşim. Laptop buysa bu sitede teknik özellikler kısmında maksimum 8 GB DDR3 bellek desteklediğini söylüyor. Yani 12 GB RAM takamazsın. 4+4 yapman lazım. Ve alacağın RAM'i DDR3 olarak almalısın.
bu değil benim laptop hemde benim laptop artık üretilmiyomuş ve desteği kesilmiş internetden max ram öğrenme yazdım baktım cmd yi acıp bi komut girip kb olarak öğrendim gb ye dönüştürdüğumde 32 gb cıktı yani max 32 gb ram

Başlat - DxDiag - System - Computer name kısmında modeli var onu paylaş buraya.

4 gb gömülü anakarta dediğim gibi bi sorun yoksa bunu alıcam Samsung M471B1G73EB0-YK0 SODIMM 8GB DDR3 1600 MHz Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri

Dosya Ekleri

• bandicam 2022-08-05 20-01-50-563.jpg
    bandicam 2022-08-05 20-01-50-563.jpg
    145,9 KB · Görüntüleme: 29
Bu değil benim laptop hem de benim laptop artık üretilmiyormuş ve desteği kesilmiş internetten Max RAM öğrenme yazdım baktım CMD'yi acıp bir komut girip KB olarak öğrendim GB'ye dönüştürdüğumde 32 GB cıktı yani Max 32 GB RAM.

Bu bilgiyi nasıl öğrendin bilmiyorum. Son tavsiyem bilgisayarın içini açıp, RAM slotu olup olmadığına bakman dostum. Varsa ne kadar RAM alacağın sana kalmış.

Bu bilgiyi nasıl öğrendin bilmiyorum. Son tavsiyem bilgisayarın içini açıp, RAM slotu olup olmadığına bakman dostum. Varsa ne kadar RAM alacağın sana kalmış.
Söküp baktım altda slot varmış ama laptopun kendi sitesinde max 8 gb ram destekliyomuş laptop ve anakarta gömülü değilmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı