Gönderilen B450M S2H V1 mi V2 mi?

Kakalacak ne var :D arada bir fark yok heleki B450 S2H kullanan biri için aradaki fark kullanıcının anlayacağı tarzda bir şey bile değil :D
400TL fiyat farkı var, kazıklamak değil mi bu?

Adam fiyatıyla ilgili bir şey söylememiş ki bende aradaki fiyat farkını bilmiyordum açıkçası :D arada fark yok çünkü MOSFET'le ilgili bir revize gelmiş sadece ikisinin fiyatı bir ara aynıydı o yüzden kakalama olayı yok dedim eğer arada 400 TL fark varsa arkadaş neden gidip V2 alıyor bilmeden :D

Evet abim için sistem topluyorum da bende de v2 var kutusunu görünüşünü biliyorum da 3000 ready yazması garip geldi.

Arkadaşım geri göndereceğim dedim ya iade kodum var :)

Evet abim için sistem topluyorum da bende de V2 var kutusunu görünüşünü biliyorum da 3000 ready yazması garip geldi.

Arkadaşım geri göndereceğim dedim ya iade kodum var :)

Dostum eğer arkadaşın dediği gibi 1400 TL'ye aldıysan iade et bir şekilde 999TL olanı al çünkü V1 ile V2 arasında hiçbir fark yok oyun oynayacak biri için hem de hiçbir fark yok arada 400 TL var yani saçma bir rakam bir hile çevirmiş satıcılar normalde V1 ve V2 aynı fiyattaydı. Ya da adamlara söyle 400 TL para iadesi yapsınlar.

Bu devirde kim kime tutturabilirse artık. Herkes şansını deniyor.

Dosya Ekleri

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    36,8 KB · Görüntüleme: 27
Dostum eğer arkadaşın dediği gibi 1400 TL'ye aldıysan iade et bir şekilde 999TL olanı al çünkü V1 ile V2 arasında hiçbir fark yok oyun oynayacak biri için hem de hiçbir fark yok arada 400 TL var yani saçma bir rakam bir hile çevirmiş satıcılar normalde V1 ve V2 aynı fiyattaydı. Ya da adamlara söyle 400 TL para iadesi yapsınlar.
Görüştüm de ellerinde v2 varsa değişim yapacağız yoksa iade olcak zaten. Yok yere para farkını bırakmaya gerek yok.

Adam fiyatıyla ilgili bir şey söylememiş ki bende aradaki fiyat farkını bilmiyordum açıkçası :D arada fark yok çünkü MOSFET'le ilgili bir revize gelmiş sadece ikisinin fiyatı bir ara aynıydı o yüzden kakalama olayı yok dedim eğer arada 400 TL fark varsa arkadaş neden gidip V2 alıyor bilmeden :D
Desteklediği ram boyutu, mosfet ve bios sürümü farkı var. Biosu güncelleme şansımız da yok o yüzden 3000 ready anakart lazım. Mecbur v2 alıyorum yani :D

Son düzenleme:
Görüştüm de ellerinde V2 varsa değişim yapacağız yoksa iade olacak zaten. Yok yere para farkını bırakmaya gerek yok.

Desteklediği RAM boyutu, MOSFET ve BIOS sürümü farkı var. BIOS'u güncelleme şansımız da yok o yüzden 3000 ready anakart lazım. Mecbur V2 alıyorum yani :D

Kankacım V1 de 3000 ready yazıyor zaten RAM desteği aynı ikisi de 64 GB BIOS Update yapıyorsun zaten bende V1 var F63D kullanıyorum 5600X takılabiliyor yani normal bir kullanıcı için arada gerçekten bir fark yok hele 400 TL'lik fark hiç yok BIOS'u güncelleme şansının olmadığını sana kim söyledi :D yanlış bilgilerle ilerliyorsun şu an çünkü kendi sitesinde kağıt üstündeki verileri tamamen aynı özellikler birebir bir fark yok tek fark MOSFET'le alakalı oda senin benim işime yarayacak bir fark değil zaten çok o.c potansiyeli olan bir anakart değil.

123.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı