Gönderilen WD SDBPNPZ M.2 SSD kullanılmış ürün olabilir mi?

Makaleler
4
Yer
Mersin
Çiçeksepeti üzerinden bu ürünün siparişini verdim ve bugün geldi. Balonlu paketin içinden bu şekil çıktı. Karton kutu yok, sadece koruma kabı var, yanlardan da zımba ile tutturulmuş. Normal midir bilemedim.

IMG_20220103_192915.jpg

IMG_20220103_193637.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin enteresan tarafı ise internette kutulu fotoğrafı da yok ürünün.
SN550 modeli kutulu görünüyor. Muhtemelen benim ürün kullanılmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
İşin enteresan tarafı ise internette kutulu fotoğrafı da yok ürünün.
SN550 modeli kutulu görünüyor. Muhtemelen benim ürün kullanılmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam en iyisi iade etmek, En kıytırık ürünün bile bir kutusu oluyor.

Evet iade başlattım. Umarım çirkeflik yapmazlar.
Umarım fakat yapma ihtimalleri çok yüksek, Gönderdikleri ürün belli satıcısıda belli ama umarım iade edilir edilmez ise uğraşın bence ben uğraşırdım, Çünkü hiç bilmeyen biri ola bilirdiniz ve yahut bir kısım birikimi her neyse ben uğraşırdım kısacası.

Umarım fakat yapma ihtimalleri çok yüksek, Gönderdikleri ürün belli satıcısıda belli ama umarım iade edilir edilmez ise uğraşın bence ben uğraşırdım, Çünkü hiç bilmeyen biri ola bilirdiniz ve yahut bir kısım birikimi her neyse ben uğraşırdım kısacası.
Bunlar OEM ürün olabiliyormuş. Sıfır cihazdan çıkartıp sattıkları oluyormuş. Yarın CrystalDiskInfo ile bakacağım. Oradan anlaşılır sanırım kullanılıp kullanılmadığı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı